SVJETSKI MEDIJI POLUDJELI ZA NJOM: Glamurozna baka Livija (80) dokaz je kako su godine samo broj (FOTO)

iInstagram/ Tea Flego

Baka Livija postala je svjetski hit.

Osebujna osamdesetogodišnjakinja postala je svjetski poznata zahvaljujući svojoj unuci Tei.

Tea Flego je mlada make up artistica s adresom u Puli. On već dulji vremenski period uspješno vodi svoj Instagram kanal. Putem njega svakodnevno pokazuje moć šminke i kakve su transformacije moguće. Brojne Teine obožavatelje najviše je impresionirala transformacija njezine bake Livije. Bakine transformacije nemaju ni jednu kritiku samo riječi hvale i tisuće komentara.

Ova šminkerica naglašava kako godine nisu bitne, bitan je stav. Njezinu kreativnost i talent u preobrazbi bake livije prepoznali su i svjetski mediji  od The Suna, Daily Maila i Mirrora, do Huffington Posta, Buzzfeeda… Tako je GLAM -MA postala pravi hit. U razgovoru za popularni Buzzfeed, Tea je rekla kako je baka Livija oduvijek bila njezin model i užival u šminkanju.

Baka se nalazi u domu za starije i jako je sretna kad god joj se pruži prilika biti model talentiranoj Tei.

Zahvaljujući mojoj glam noni ,u starackom domu su 80 godisnjakinje poludile za konturama i highlighterom. Luckaste su one ,a ja jos luđa smile emotikon Mislim da pomalo postajem officially Granny makeup artist“, napisala je Tea kroz osmijeh.

Ova baka živi je dokaz kako nam godine nikada i u ničemu ne trebaju biti prepreka. Ukoliko činimo ono što volimo i ako nas to ispunjava i čini sretnima, a drugome ne šteti. Pogledajte kako od Livije nastaj GLAM-MA:


Komentari