(FOTO) Antonija Blaće šokirala odjevnom kombinacijom: ‘Netko se s tobom zaje*ava u tom showu’

FOTO: Instagram

Stvarno su svašta nabacali na Antoniju u ovom šou.

Novi talent šou “Zvijezde” tek što je počeo, već se bliži kraju, ali više od glasovnih sposobnosti mladih pjevača amatera, pažnju plijene odjevne kombinacije voditeljice Antonije Blaće. Jednu večer bila je u decentom sakou i najobičnijim tamnim hlačama, a onda je nastao kaos.

Te na nju nabacuju šljokice, te kožu, te baršun, a frizure… Frizure su priča za sebe, doslovno, jer one nisu pričvršćene za njezinu glavu, već se radi o perikama, koje, ako smijemo primijetiti, nisu baš dobre. Gotovo svaka od tih “famoznih” perika ima i šiške, a vrlo dobro znamo da ne stoje svake šiške svima, da stvar bude još gora, na njezinim repovima zaista je preočito da se ne radi o pravoj kosi.

No krenimo pomalo jer za ove odjevne kombinacije zaista je potrebno vremena da shvatimo što je pjesnik s njima htio reći. 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Glavni problem ove, kao i mnogih drugih odjevnih kombinacija, je nagomilavanje bespotrebnih stvari. Traperice su same po sebi dominantne jer oko bježi na njih zbog ogrmnih poderanih rupa, na to je još “nataknuta” vojnička parka, ali kamuflažni uzorak nije bio dovoljan, pa su na njoj još u velike šljokičaste zakrpe u obliku usana. Kao da to već nije bilo previse, ispod toga je još neidentificirani odjevni predmet koji bi mogao biti haljina, koja je sprijeda zataknuta u traperice. Sve u svemu, kaos.

Sljedeća kombinacija nije tako “nabacana”, ali nije ni dobra.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Kožna jakna, na kožnu crvenu suknju pa ispod toga prugasta košulja i vatreno crvene cipele. Koža je sama po sebi “statement” komad, što znači da takvih odjevnih premeta ne mora biti više od jednog u cijeloj kombinaciji. Stvar dodatno pogoršavaju aplikacije na jakni, tu su i zakovice i zakrpe, odnosno izvezeni detalji. Svaki odjevni predmet mogao bi prekrasno funkcionirati sam za sebe, al u ovo kombinaciji, jednostavno ne.

Treću kombinaciju, jednostavno ne razumijemo.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Šljokice, šljokice i još malo šljokica… Ne zna se ovdje gdje počinju hlače, a gdje završava majica. Cipele također izgledaju kao da su dio hlača, a na sve je nabačena maslinasto zelena parka s ogromnim logom na sredini. Inače, isticanje loga modnih tvrtki jedan je od najvećih modnih zločina.

Sljedeći outfit, osim što bi u normalnom životu bio nenosiv, voditeljici je na pozornici stvarao probleme.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Baršunaste čizme zaista su bile pravi modni hit, ali u kombinaciji sa zlatnom košuljom posutom perlicama i šljokicama, te glomaznom ogrlicom, stvarno su previše. Kao što smo napisali, one su Antoniji stvarale i probleme jer su joj se stalno “klizile” po nogama pa ih morala stalno vući gore.

Frizure?

Naposljetku dolazimo do frizura i nemamo komentara… Najbolje da sami pogledate, možda ćete vi shvatiti u čemu je stvar s tim perikama, ali i zašto su joj u posljednjoj emisiji napravili “fudbalerku”.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Gledatelji su na njezinom Instagram profilu pokazali da im se njezine odjevne kombinacije nikako ne sviđaju.

“Tonka, na kojim drogama su tvoji stilisti i frizeri? reci im da obavezno promijene dilere”, napisala je jedan pratiteljica.

“Stilist ti je koma, šta frizura, šta roba…katastrofa”, dodala je druga.

“Te jakne, te frizure... neko se dobro zaje*ava s tobom u ovom showu”, zaključila je treća.

Neki su ipak kazali da im je Tonka toliko simpatična i draga da to čak ni loše odjevne kombinacije ne mogu pokvariti.


Komentari