Evo što je Severina poručila vjenčanjem s Igorom Kojićem!

Instagram

Severinina udaja još jednom je pokazala koliko smo oštri i zločesti na jeziku, a mlaki papci na djelima.

Prvo su je napadali jer glumi i našim vrsnim i talentiranim, akademski obrazovanim glumcima krade kruh iz ruku (a još je sama financirala svoju predstavu).Govorili su zlobnici i dežurni moralisti kako je glumačka karijera bila logičan nastavak njezine karijere s obzirom na video koji je dobro protresao cijelu regiju i kojeg joj se i dan danas vrlo rado spočitava i spominje.

Licemjerno bi bilo da i sama ne mislim kako joj možda neki potezi i muškarci u životu nisu trebali, ali tko sam ja i svi mi da ju osuđujemo i da joj sudimo? Jedva dočekamo, baš poput frustriranih baba i ogorčenih frajera koji su već zaboravili kako je to biti sa ženom, svaki njezin istup te ga osuđujemo. Nije drugačije bilo ni sa njezinim sadašnjim suprugom, mlađahnim Igorom Kojićem za kojeg je prije svega (većini nas) bitno što je Srbin pa je eto, Severina još jednom izdala svoju domovinu. Domovinu koja ju, nota bene, toliko voli i časti epitetima kakve je uopće mučno za izgovoriti pa možda ni ne čudi što je ova sada i službeno – kraljica provokacije, odlučila svoj život drastično okrenuti te prkositi većini jer na kraju krajeva, kada te već ne žele prihvatiti, daj im materijala za priču i na blesavim glavama i zločestim jezicima zarađuj brdo love i iza leđa im se lupi po guzici i živi svoj život.

Ima Seve, moramo priznati, smisao za biznis kojeg je stvorila upravo od zločestih komentara, čestih istupa dežurnih i toliko iritantnih moralista koji vjerojatno u svoja četiri zida, kako to obično i biva paradoksalno, radi stvari kakve ne možemo ni zamisliti – iako je direktor, nije ga spriječilo da bude moron pa siluje svoje pse. Seve nije direktorica, ona je ”pevaljka”, tako ju zovemo, zar ne?

Udat će se za dječaka, komentirali su i smijali se godinama njezine nove ljubavi. Fotografije koje je ovaj zaljubljeni par dijelio po društvenim mrežama nerijetko su bile predmet sprdnje, a evo kaže mi jedna starija gospođa kako joj je Seve vulgarna i kako smara jer eto, nikoga ne zanima s kima se druži i koga ljudi. Mislim si, a što radi tvoja kćer nego mene i cijelo naše društvo svakodnevno zamara srcedrapajućim i često neprimjerenim slikama sa svojim dečkom koji još ne zna da je bivši jer eto, drugi je u planu, a treći na vidiku. Što to vaša djeca rade drugačije od Severine koju toliko osuđujete? Kazat ćete, nije ni čudno jer mladi danas imaju krive uzore, ali znate gospođo – zašto meni nije? OK, ljubomorna sam na njezinu liniju jer k vragu žena izgleda kao avion, ali onaj drugi dio priče koji se uz nju veže mi nikada neće moći biti jasan i blizak – tako me mama odgojila, kužite? Nema Severina s tim veze, nikakve. Ali, kriva je i za to. Kad je bal nek je maskenbal!

Smeta nam Severina, a s druge strane, ne smetaju nam neke od naših također poznatih diva koje se već tradicionalno svakog Božića smiješe s naslovnica novina i predstavljaju i prezentiraju kako to oni slave blagdane sa svojom obitelji. Ništa ne bi bilo sporno da iste dive nisu rastavile muškarce od njihove ”prve obitelji” i onu prvu ženu i djecu u potpunosti izgurale iz cijele priče iliti – oni nisu dovoljno zanimljivi za naslovnicu, ne stanu valjda svi u objektiv. Oko vrata istima vise križići, za svaki slučaj, dok Severina nema križić, ima ime svoga sina. I nosi mrežaste čarape, a ove suknje do koljena.

Možemo tako do sutra. Poanta je, sve ono što smo prepisali Severini – slika je nas samih i naša velika sramota.

Zajedljivo društvo koje je prvo kada treba nekoga ili nešto kritizirati, ali kada treba nešto napraviti – STOP! Tajac.

Povlačenje i kukavičluk. Možda bi od Severine na kraju, ipak mogli dosta toga naučiti.


Komentari