EVO ŠTO JE IVA PORUČILA BORISU! ‘Ne znaš bi li piškio ili kakio, a ostavio si i varao trudnu ženu!’

Facebook
Ali, ako nije poštivao svoju ženu koja nosi dijete u sebi, njegovo dijete zašto bi poštivao Ivu?
”Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički , ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama , oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put”, kazao je Boris Novković o prekidu sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom Višošević zbog koje je ostavio trudnu suprugu. Iako na prvu nježan i romantičan, čini se kako je Boris pravi srcolomac, a jedna Zagrepčanka (također imena Iva), poslala mu je, ali i njegovoj sada već bivšoj dragoj, vrlo zanimljivu poruku.

Evo što im/nam je poručila!

”Počinje školska godina, jeste možda čuli za taj podatak? Znadete li da u moru slatkih klinaca postoje oni čiji roditelji nemaju za kruh? Znate li da ravnom Slavonijom hara bijela kuga? Znate li uopće što je to? Naziv je to onako pomalo služben i hladan za sve one obitelji koje su trbuhom za kruhom pošle u bijeli svijet odvozeći sa svojom djecom hrvatsko bolje sutra, hrvatsku budućnost i one koji će voljeti svoj dom, ali mu se nikada više neće vratiti. Preplavljeni smo tužnim ljudskim sudbinama koje se vrte oko nas. Tu negdje u susjedstvu iza zatvorenih vrata žive ta gladna djeca i zabrinuti roditelji koji grebu po šupljim novčanicima. Dišu to posljednje dane i penzioneri koji traže pokoju egzistencijalno značajnu bocu. Ali svi ti obični kako se to voli reći mali ljudi, koji su zapravo velike zvijezde u moralno umazanom hrvatskom društvu nisu alarm za uzbunu. Alarmiralo se svekoliko pučanstvo koje je godinama žmirilo na deložacije osuđujući obitelji s više djece jer kaj im je to trebalo ak nemreju zbog Borisa Novkovića koji eto više ne ljubi svoju Ivu. Neš ti alarma!

Alarmantnija od njega možda je tek Severina na godišnjem s onim nekim malim čije mi ime nije bitno. Kada smo već kod imena, realno teško je i nadasve bespotrebno nabrojati sve žene u Borisovoj biografiji. Ženskar je i može mu biti, dok god su pripadnice ljepšeg spola tako slijepe u ljubavi zaboravljajući da se i onoj drugoj i stotoj može dogoditi isti scenarij kao onoj prvoj. I ne draga, ne radi se o njenim greškama i tome da je ona prva glupača koja nije znala s njim već je u pravilu muškarac Borisova profila duboko iskompleksirani tip koji u maniri dječaka u pubertetu ne zna dal bi piškio ili kakio. Dok će jedan dio žena pozdraviti njegovu iskrenost prema svijetu i posljednjoj u nizu dama na njegovoj listi, onaj jedan zločesti ženski dio mene ipak cvili tako mu i treba i njemu i njoj. Realno, što je Iva očekivala od tipa koji je s njom ljubovao dok mu je žena na drugom kraju grada bila trudna? Da, da reći ćete nije kriva ona. Kriv je on, morao je imati poštovanja prema svojoj ženi… Ali, ako nije poštivao svoju ženu koja nosi dijete u sebi, njegovo dijete zašto bi poštivao Ivu? Zato što mu tepuši o zdravoj prehrani, zato što je ljepša, pametnija ili mlađa! Ma dajte! Žene naprosto onako nadasve alarmantno moraju početi poštivati sebe. Znaju to vjerujem sve one male i obične žene zvijezde koje uz brigu o gladnoj djeci i neplaćenim računima nemaju vremena za ovakva sranja.

E zbog takvih žena treba upaliti alarm.. zbog takvih se treba uzdignuti jer sve ostale zvijezde vidljivo je i iz ovog primjera površnog su i kratkotrajnig sjaja.”


Komentari