ĆORLUKA I FRANKA ZALJUBLJENIJI NEGO IKAD: Zavidjet ćete im kada vidite što rade i gdje se nalaze (FOTO)

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u blagdanima.

Zgodna pjevačica i jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša, uživaju u svakom slobodnom trenutku te ih nastoje provesti zajedno. Franka i Vedran, iako se često ne pojavljuju u javnosti, ovaj put podijelili su s obožavateljima fotografiju sa svojeg posljednjeg putovanja. Naime, slobodno vrijeme odlučili su iskoristiti te otputovati put Afrike, odnosno Južnoafričke Republike.

Vedran je tako na svome Instagram profilu objavio fotografiju iz jednog tamošnjeg nacionalnog parka gdje se mlada pjevačica i on nalaze u društvu Australaca, Južnoafrikanaca te dva Amerikanca te upravo ovu priliku iskoristio da se pohvali kako se među društvom, nalaze i dva Hrvata.

>>> ĆORLUKA PORUČIO FRANKI ‘NEMA DALJE’: Evo što je nogometaš objavio na društvenim mrežama (VIDEO)

I dok se do jučer pričalo kako je dugogodišnja veza lijepe pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke u krizi te kako Franka ima novu ljubav, čini se kako je dvoje zaljubljenih glasinama odlučilo stati na kraj. Iako Franku već dugo nismo vidjeli u javnosti jer se, kako kaže, posvetila fakultetskim obavezama, Vedran je putem društvenih mrežama glasinama o prekidu odlučio stati na kraj.

King is resting with his lady @andbeyondsafari #safari #southafrica #lions #dreamholiday #romance #paparazzocorluka

Fotografiju objavljuje Vedran Corluka (@vedran_c5)


Komentari