BIVŠI PREDSJEDNIK dobio neočekivan poziv od ‘mandatara’ (VIDEO)

Facebook

Poznati šaljivdžija našalio se s bivšim predsjednikom.

U popularnoj satiričnoj emisiju  “U zdrav Mozak” Davor Jurkotić nakratko je postao mandatar Tihomira Oreškovića. U ulozi mandatara Tima, između ostalih šala, zaželio je da se sklada nova hrvatska himna.

Ivi Josipoviću prikazao se američki broj i bio je jako iznenađen pozivom. Bilo mu je izuzetno drago razgovarati s novim hrvatskim mandatarom i nije shvatio da se nalazi u emisiji te da je cijeli razgovor dobra šala sve dok “Orešković” nije predložio da napravi novu Hrvatsku himnu, pišu 24sata.

Razgovor je tekao glatko i pristojno, Josipović mu je čestitao i pristao kad mu je “mandatar” predložio da se nađu na kavi, a nije posumnjao ni kad ga je počeo obasipati komplimentima.

“Gledao sam te kod Stanković i baš smo supruga i ja komentirali, ja mogu ovako malo slobodnije, da imaš jako dobar ten. My wife, moja supruga kaže kao dječačić. Čovjek bi ti dao 25 – govorio je “Orešković” a Josipoviću je bilo izuzetno drago drago.

Nakon simpatičnog razgovor “Tim” je predložio Josipoviću skladanje nove himne i tu je on napokon shvatio da ga netko vuče za nos. Bivši predsjednik se osvrnuo na zafrkanciju i sudeći po objav ina Facebooku nije zamjerio poznatom šaljivdžiji.

Danas me s američkog broja nazvao neki šaljivdžija predstavivši se kao mandatar Orešković. Govorio je karikaturalnim…

Posted by Ivo Josipović on Mittwoch, 13. Januar 2016


Komentari