Zvonko Bogdan povodom dana žena nastupa u Zagrebu: Kultni umjetnik nastupa u intimnoj atmosferi

FOTO: Promo

U subotu 7.ožujka 2020., veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održati će, sada već možemo reći tradicionalni koncert u intimnoj atmosferi kavane Johann Franck u Zagrebu.

Organizatori koncerta Miva galerija vina i Vinarija Zvonko Bogdan, ponosni su na dolazak ovog velikog umjetnika, koji već treću godinu s velikim veseljem u ožujku dolazi u Zagreb. Iako u  pravilu koncerte održava vrlo rijetko, atmosfera na zadnja dva održana koncerta, pokazuje neopisivu energiju koju ovaj legendarni umjetnik unosi u svoj nastup, a svakako tome pridonosi i publika koja opušteno uživa u pjesmi, plesu i atmosferi Johann Franck kavane.

Ljubitelji starogradskih tamburaških izvedbi požurili su osigurati ulaznice za koncert, a pjevač Zvonko Bogdan i njegovi tamburaši zasigurno će osigurati nezaboravnu atmosferu i zabavu uz bezvremenske hitove, Govori se da me varaš, Ej salaši na sjeveru Bačke, Kraj jezera, Osam tamburaša s Petrovaradina, Ova pisma refren nema i mnoge druge.

Svi posjetitelji uz nezaboravan muzički nastup koji ih očekuje, imati će priliku uživati i u odličnim vinima Zvonko Bogdan. Naime, u ponudi Johann Francka naći će se i odlična vina Vinarije Zvonko Bogdan poput, 8 tamburaša, Cuvée Život teče, Sauvignon Blanc, Cuvée No.1.Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pjevača, čija su umjetnost i ime sinonim za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.


Miva galerija vina povodom koncerta Zvonka Bogdana, na kupnju portfolia vina Zvonko Bogdan u iznosu od minimalno 300 kuna, daruje 2 ulaznice za koncert.
Posjetite nas u Miva galerija vinotekama u ulici grada Vukovara i ulici Nikole Tesle, izaberite odlična Zvonko Bogdan vina i preuzmite ulaznice za koncert!

Komentari

loading...