‘Žujin Kampus’ otvara svoja vrata u prostorima Vintage Industriala

Studentski program s hrpetinom pogodnosti ‘Žujin Kampus’ otvara svoja vrata 31. siječnja u prostorima Vintage Industriala, a na preliminarno predstavljanje u Savsku 160 su pozvani svi studenti i oni koji se tako osjećaju.

Dok će za glazbenu selekciju i loženje plesnog podija biti zadužen DJ Chill, vi ćete moći uživati u igrama poput beer ponga i pogodnostima u obliku promo cijena i loyalty programa u sklopu kojeg ćete moći osvojiti i popuste na kupovinu ulaznica. Da bi cijela priča bila zanimljivija, ulaz se ne naplaćuje. Sve što trebate jest doći u srijedu 31. siječnja u Savsku 160 & let the games begin!

Za lakše sudjelovanje, Žuja je razvila i aplikaciju koja će vam olakšati i pospješiti sudjelovanje u prvom Žujinom Kampusu u seriji studentskog programa 2018.

*************************************

Link za Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.degordian.mojazuja

Link za iOS – https://itunes.apple.com/hr/app/moja-%C5%BEuja/id1193949003?mt=8

INFO – http://mojazuja.ozujsko.com/ (Žuja cijeni vjernost svojih fanova i zato smo razvili aplikaciju “Moja Žuja” u kojoj svakodnevno možeš osvajati nagrade poput ulaznica za koncerte, utakmice i sportska događanja, popuste i pogodnosti te cool pivsku opremu kojom će se ponositi svaki Žujaner! Kada uživaš u svojoj Žuji u kafiću, skeniraj račun pomoću aplikacije jer na taj način sakupljaš nagradne čepove unutar aplikacije koje možeš mijenjati za nagrade. Čepove sakupljaj i sudjelovanjem u dnevnim izazovima. Žuja će se pobrinuti da uvijek budeš u toku s novim Žujinim okusima, sportskim i glazbenim događanjima te aktualnim novostima.)


Komentari