Zimski STEaM kamp za djecu! Može li bolje?

Udruga Bioteka

Profesionalno osmišljene radionice temelje se na principu “uradi sam” pokus/radionicu, poticanju samostalnog razmišljanja, povezivanja i zaključivanja.

Tko je željan znanja i za vrijeme zimskih praznika dobit će priliku istraživati koliko vitamina C krije različito voće i povrće, koliko ima kalorija u (ne)zdravim grickalicama, kako izgledaju pravi fosili, kako napraviti svoj stetoskop, kako sastaviti robotsko biće ili kako izmjeriti koliko zraka stane u pluća i još mnoštvo drugih znanstvenih stvari. Vjerujemo kako će osnovnoškolci zaista uživati, ali i puno novoga naučiti kroz ove kratke, ali slatke Biotekine radionice.

Profesionalno osmišljene radionice temelje se na principu “uradi sam” pokus/radionicu, poticanju samostalnog razmišljanja, povezivanja i zaključivanja. Na Biotekinim radionicama, odgovori se ne dobivaju, nego se do njih mora samostalno doći. One su pravo mjesto za vašeg mališana s tisuću pitanja.

“Ove zime, osim jutarnjeg znanstvenog programa, nudimo nešto posve novo – ZIMSKI STEaM KAMP! I ne, nećemo pokuse raditi baš cijelo vrijeme. Malo ćemo se i odmarati i to uz ništa manje kvalitetno osmišljen kreativno-praktični program. Dakle, nakon „teških i kompliciranih“ znanstvenih pokusa, osnovnoškolci će baterije napuniti u prirodi kroz timske zabavne igre, razviti kreativnost kroz crtanje i ples, učiti osnove kuhanja te praviti jednostavne kolače. Imamo još super stvari koje smo pripremili ali nećemo vam sve sada otkriti! Dođite i učite uz igru s nama!”, kažu organizatori kampa.

Ciklus zimskih STEaM radionica, ali i zimski STEaM kamp započinju u utorak 2. siječnja i traju punih 9 dana:

2. siječnja – 5. siječnja 2018. (4 dana)
8. siječnja – 12. siječnja 2018. (5 dana)

Više detalja i informacija pronađite na LINK-u.


Komentari