‘Žikina dinastija u Lijevoj našoj’ stiže u Lisinski i okuplja brojne poznate

Brojni poznati najavili su dolazak na „Žikinu dinastija u Lijevoj našoj“, monokomediju nastalu po kolumnama Zvonimira Hodaka, koja će se p treći i četvrti put izvesti u prostoru KD Vatroslava Lisinskog u utorak 3. i četvrtak 5. ožujka 2020., od 20 sati.

Nakon gostovanja širom Hrvatske i BiH ova politička hit komedija se vraća pred zagrebačku publiku.

U veljači 2019. “Žikina dinastija u Lijevoj našoj” je već dva puta dupkom napunila malu dvoranu KD Vatroslava Lisinskoga. Po svemu sudeći isto bi se trebalo ponoviti i ove godine. U utorak prije podne, osam dana prije prve predstave, ostalo je još šezdesetak ulaznica za prvu večer i stotinjak za drugu večer. Više od jedne dvorane već je prodano, a da nije panike oko koronavirusa obadvije dvorane već bi bile rasprodane.

Urnebesna i zabavna predstava o hrvatskoj političkoj patologiji koja je nastala po kolumnama poznatog zagrebačkog odvjetnika Zvonimira Hodaka. U svojoj kolumni “Lijevom našom” duhovito progovara o aktualnim i ostalim političkim temama te stvarnim osobama.

Ova duhovita monodrama u režiji Dražena Stjepandića iz suvremenog života u Republici Hrvatskoj demantira tvrdnju da u Hrvatskoj nema humora.

Svoj dolazak na predstavu su najavili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Snježana Mehun, Jakov Sedlar, Đuka Čaić, Jurica Pađen, Vladimir Mihaljek-Miha, Željko Krznarić, Željko Stipić, Vicko Ruić, Dikan Radeljak, Božo Prka i brojni drugi.

Komentari

loading...