‘ŽENSKE PRIČE’: Uzbudljive dogodovštine iz novinarskog života uz poznate voditeljice

U novom izdanju Ženske priče stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će poznate televizijske kolegice – Mirjanu Hrgu i Anu Brdarić Boljat.

Podršku kolegicama i mušku stranu priče osigurat će legenda hrvatskog novinarstva Goran Milić i poznati reporter RTL-a Hrvoje Krešić. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica, pojedinačne cijene 10 kuna, donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Drugo siječanjsko izdanje Ženske priče privući će sve one željne uzbudljivih priča iz novinarskog života – Marijani Perinić u goste stižu poznata lica hrvatskog novinarstva: Mirjana Hrga, Ana Brdarić Boljat te Goran Milić i Hrvoje Krešić.

Riječi će biti o izazovima novinarskog posla: Mirjana Hrga pričat će o svojim počecima, od izvještavanja s ratnih područja do aktualnih izazova koje donosi rad na RTL-u. Ana Brdarić Boljat s posjetiteljicama će podijeliti svoj novinarski put i dugogodišnji rad na RTL-u, te usklađivanju majčinstva s izazovnim voditeljskim i uredničkim poslom. Kako je to surađivati s Mirjanom i Anom otkrit će reporter Hrvoje Krešić, a Goran Milić razveselit će prisutne crticama iz bogatog novinarskog života.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak 31. siječnja 2017. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

  • Mirjana Hrga – rođena je 1971. u Bjelovaru, a završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bogato novinarsko iskustvo stječe radom na istaknutim televizijskim kućama, HTV-u, Novoj TV, Al Jazeeri i RTL-u kao vanjskopolitički novinar i urednik. Od zemalja iz kojih je izvještavala i važnih međunarodnih tema koje je u radu pokrivala ističe Izrael, Siriju, Gazu, Zapadnu Obalu, nerede u Bugarskoj, krizu u Grčkoj, rat u Ukrajini, sukobe u Libanonu, izbore, odlaske i smrt papa, svjetski važne referendume poput onog u Škotskoj i mnoge druge.
  • Ana Brdarić Boljat – od glumačko-novinarskog roditeljskog para, teško je bilo da će Ana biti usmjerena k nekom drugom polju u svom životu. Usađene vrijednosti pravde, empatičnost i upornost kojom prolazi kroz život odredile su je kao prepoznatljivo lice Informativnog programa u Hrvatskoj. Od studentskih dana okušala se u raznim televizijskim formama, a ponosno ističe rad koji je prepoznala i nagradila i struka, u Vijestima CCN-a. Iste ideje, bliskost u načinu rada i pristupu informacijama njezin rad dovode do prepoznatljivosti upravo na RTL-u, na kojem radi od osnivanja. Od novinarke i nepredvidivih zadataka do uredničko-voditeljske pozicije u 14 godina karijere za sebe će reći: nikad ovakve mame i urednice bez timskog rada.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 099/758-9934.


Komentari