Želite pobliže upoznati i istražiti Zagreb? Onda su besplatne ture po najljepšim lokacijama sa simpatičnom Josipom savršena stvar za vas

FOTO: Ivan Klindić

Volite otkrivati nepoznate činjenice u gradu koji posjećujete, uživati u misterijima i različitim pričama dok šetate njegovim šarmantnim ulicama?

Onda ste na pravom mjestu jer će sve zainteresirane Purgerica – Your Guide to Zagreb, odnosno Josipa, šarmanka lokalna vodičica, provesti kroz Zagreb u besplatnoj, zabavnoj šetnji uz razgovor u središtu Zagreba, u nedjelju 5. kolovoza u 18 sati, na Dan pobjede i domovine zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Ako ste Zagrepčanin ili pak u posjeti gradu, nema veze, ovo je i dalje odlična prilika da pobliže upoznate grad i saznate možda nešto što dosad niste znali.

Kako funkcionira tura?

Javite se Josipi najkasnije sat vremena prije početka ture. Pošaljite SMS poruku ili poruku na WhatsApp ili Viber na broj 091 636 3661 te potvrdite svoj dolazak.

S Josipom se svi zainteresirani nalaze u 18 sati ispred ureda Turističke zajednice Grada Zagreba, a ona će, kako biste je lakše prepoznali, biti odjevena potpuno u crveno.

Razgledavanje traje 2 sata, a vodičica koristi engleski jezik. Tura uključuje razne priče, legende, stare i moderne običaje vezane uz Zagreb, zašto u Zagrebu kavu pijete dva sata, koja su  najromantičnija mjesta u gradu… Također, ovaj mali izlet uključuje i najatraktivnija mjesta na Gornjem gradu.

Obilazak je besplatan, no ako ste tijekom ture bili zadovoljni, nasmijali se i nešto naučili, slobodno ostavite koju napojnicu vodičici.


Komentari