ZATVARANJE ADVENTA ‘KOD RUDOLFA’: Za kraj vas čekaju predstave za djecu i koncerti za odrasle

Advent za djecu i one koji se tako osjećaju, Kod Rudolfa na Strossmayerovom trgu, bliži se kraju!

Za završetak su organizatori pripremili brojna događanja kako bi još jednom razveselili najmlađe i rasplesali one nešto starije.

Evo o što je sve pripremljeno:

  • U petak, 6.01., s početkom u 12,00 sati, dovedite svoje klince i klinceze na veselu, glazbenu, interaktivnu predstavu U duru i molu za vrtić i školu, a navečer od 20,00 sati možete se ugrijati uz četiri raspjevane “mačke” benda Le Chicks!

Cure su već gostovale na Strossmayerovom trgu i uz obrade starih i novih hitova rasplesale cijeli trg.


U subotu, 7.01., će biti izvedene čak dvije predstave; u 11,00 sati humoristična predstava Životinjsko carstvo nasmijati će klince do suza dok će maskote iz predstave dijeliti čokolade i bombone, a već u 12,00 sati započeti će predstava Snježna staza dobrog Djeda Mrazapriča s temom zime, darivanja, snijega i praznika.

  • Navečer od 20,00 sati ne propustite nastup mlade DJ Eve.

Nedjelja 8.01., ujedno i posljednji dan ovogodišnjeg Adventa, biti će posebno zabavna, ali i poučna kroz predstavu Gdje li raste zdrava hrana, usred polja ili stana? u kojoj će pričati papagaj, konjić  i krava o tome što treba jesti da bi ostali zdravi cijele godine.

  • Predstava će započeti u 12,00 sati.

Cijelog vikenda moći ćete crtati na likovnim radionicama u grijanoj igraonici kao i oslikavati lice, a ako poželite još sadržaja onda su uvijek tu slatki poniji koje čak i najmanja djeca mogu jahati kao i na vrtuljku se vrtjeti.

Sve predstave su besplatne kao i likovne radionice zato nema isprike da se ovog posljednjeg vikenda ne vidimo kod Rudolfa!

>>>NAJBOLJI U EUROPI: Evo zašto je naš Advent opet zaslužio titulu! (FOTO)

>>>ADVENT U ZAGREBU I DALJE ODUŠEVLJAVA: Dirljiv VIDEO pobrao tisuće lajkova na društvenim mrežama!

Komentari