Zarockajte svoj svijet! Počinju upisi na Rock akademiju

Borna Filić

U ponedjeljak 3.9. započinju upisi u glazbene programe Rock akademije u Zagrebu. Upisi u novu školsku godinu traju od 3. do 7. rujna od 10 do 13 i od 16 do 20 sati te 8. rujna 2018. od 9 do 15 sati na adresi Park Ribnjak 1. Broj polaznika za svaki program je ograničen.

Programi se izvode kao tečajevi ili osnovna i srednja glazbena škola za popularnu i jazz glazbu. Moguće je upisati pjevanje, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, glasovir, saksofon, trubu, trombon, solfeggio, skupno muziciranje, osnove harmonije, synthesizer, tonsko snimanje i produkciju i glazbeni vrtić.

Audiciju za upis u programe trebaju proći samo pjevači i napredni kandidati. Početnici se upisuju bez audicije. Termine audicije pronađite ovdje: https://www.rock-akademija.hr/programi/osnovna-glazbena-skola-za-popularnu-i-jazz-glazbu-i-tecajevi/audicija/ 

Rock akademija djeluje već 26 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu.
Više o programima i upisima saznajte ovdje: https://www.rock-akademija.hr/upisi/


Komentari