Zanimljiv i drugačiji glazbeni sadržaj na 11. Festivalu tolerancije

Ljubitelji urbanog zvuka i ove godine uživat će u vrhunskom glazbenom programu, a za odlično raspoloženje zaduženi su DJ Kuna, Valami Swing i KIDS N CATS.

Glazbeni program 11. Festivala tolerancije započeo prošlu subotu u novootvorenom klubu Pločnik nastupom DJ Kune, hrvatskog glazbenika koji je godinama aktivan na alternativnoj kulturnoj sceni

U klubu Swanky Monkey Garden, Ilica 50, nastupit će gypsy jazz glazbeni sastav Valami Swing. Njihova se glazba temelji na slobodnoj improvizaciji upotpunjenoj autorskim skladbama donoseći atmosferu kavana, plesnih jazz večeri i zlatno doba jazza. Ovaj jedinstveni zvuk temelji se na singu, hot jazzu, jazz hitovima, tradicionalnoj romskoj glazbi, šansoni i balkanskoj melodiji, a nazvan je jednostavno europski jazz.

Glasan, divlji i pomalo razuzdan elektropop kvartet KIDS N CATS nastupit će u Pločniku, u četvrtak u 23 sata. Kombinacija pulsirajućih elektropop ritmova i nježnosti popa garantiraju dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.

Završnu večer festivala upotpunit će Edi Nulz, austrijski bend čiji opus počiva na zanimljivom i rijetko viđenom spoj indie rocka i jazza. Ovaj jazz trojac bez basa i rock grupa bez pjevača svojim drugačijim, ali kvalitetnim stilom oduševljavaju publiku na svakom koncertu. Dođite u petak Vinyl, Bogovićeva 3, i pogledajte njihov glazbeni performans.


Komentari