Zagrepčani, ponovno želite popiti piće u Saloonu? Purgerica vas vodi na poseban čvenk!

FOTO: Purgerica
“Ovoga vikenda ide vani jedna novost – glanc nova tematska tura, nazvana “Za ona dobra stara vremena” – posvećena zagrebačkim 80ima, ali i malo 70ima i 90ima, s posebnim iznenađenjem na kraju – idemo u Saloon, baš u sami prostor Saloona, razgledati stare fotke i ploče, popiti piće i zamisliti na kratko da smo na pravom čvenku, kao u dobra stara vremena”, govori nam naš Purgerica i otkriva kako je ovoga vikenda isplanirala nešto sasvim posebno.
Gdje vas ove subote i nedjelje Purgerica vodi na besplatna španciranja? Na dva neobična čvenka!
Pokrećemo vremenski stroj i dozivamo Belu IV, Crnu kraljicu, ali fanove dobre glazbe i čage…na spoj! Jedna tema vas vodi u stara grička vremena, a druga u dobra, dobra, dobra stara vremena J

Rezervirajte svoju temu i na čvenk s dragim ljudima došpancirajte:

Tema 1: ZA ONA DOBRA STARA VREMENA – PREMIJERA

SUBOTA, 01.08., u 20h, polazak: Cvjetni trg, kod Preradovićevog kipa
Riječ, dvije o turi: Ako vam riječi i pojmovi kao što su čaga, Novi val, Zvečka, Kavkaz, levisice iz Trsta, Lap, Univerzijada i Ruby Tuesday istoga trena izvuku velik osmijeh na lice, onda dođite na poseban premijerni čvenk s Purgericom – na novu tematsku turu posvećenu zagrebačkim 70im, 80im i 90im godinama! Čeka vas puno dobrih starih štikleca i stihova, koji počinju ili završavaju priče, i vraćaju vas, ma znate, u ona “dobra, dobra, dobra, stara vremena”!

ŠLAG NA KRAJU: retro tura završava pravim zagrebačkim čvenkom na Tuškancu…pogodite gdje idemo? Na turu možete slobodno doći s nekim retro detaljem kojeg ste rado sačuvali iz tih dobrih starih vremena

Imate jedan od ovih 10 simptoma? Odmah popijte vode, dehidrirani ste!

Tema 2: GRIČ PRIČA PRIČU

NEDJELJA, 02.08., u 20h, polazak: kod kipa sv.Jurja, pored Kamenitih vrata
Riječ, dvije o turi: Uz čaroliju gričkog mraka, naučite dozvati Belu IV, ljekarnika ili coprnjaka! Pridružite se Pripovjedačici i istražite jedno groblje (a možda i 2), poslušajte gradski proglas, pronađite se na starom popisu prezimena, upoznajte dame koje znaju miješati bakar i vatru, i otkrijte komadić magije tamo gdje zvjezdoznanci među starim zidinama vladaju!

KAKO REZERVIRATI MJESTA:
Prijava je OBAVEZNA – porukom ili pozivom na 0916363661 ili mailom na [email protected] ; napišite svoje ime i prezime, turu na koju želite doći i koliko osoba vodite sa sobom. Dobrodošli su svi mali i veliki španciranti, svih dobnih skupina!


Komentari