Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja novi album

Zagrebački rock kvartet Gretta će u subotu, 24. ožujka u Tvornici Kulture održati koncertnu promociju petog studijskog albuma “Gravitacija”. Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, a najavljen je singlovima “Tobogan”, “Vatromet za kraj”, “Mali svijet” i “Gravitacija”. Uz deset autorskih pjesama, Gretta predstavlja i prvu obradu u karijeri – “Kud plovi ovaj brod?” Radojke Šverko. U snimanju albuma članovima benda su se pridružili Tara Rosandić (vokal na pjesmi “Voli me”), Mladen Subošić Suba iz Hladnog piva (prateći vokali), Srđan Sekulović Skansi (synth) te Katarina Medanić (prateći vokali).

Promocija albuma “Gravitacija” se održava u sklopu “Tuluma 23”, velike rođendanske proslave Aquarius Recordsa, a uz Grettu nastupaju “Ljetno kino” i “Ti, ja i moja mama”. Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda “Ti, ja i moja mama”, koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti novi singl “Samo da znaš”. Nakon toga koncert “seli” u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj “Tuluma 23” – promociju albuma “Gravitacija”, petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe “Gretta”. Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo “Ljetno kino”, koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl “Za ljubav”. Za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na https://aquarius-records.us4.list-manage.com/track/click?u=69d2272e6a877d3b25113c4c0&id=a08d0319e2&e=ae938bd64f. i https://aquarius-records.us4.list-manage.com/track/click?u=69d2272e6a877d3b25113c4c0&id=711e2f167a&e=ae938bd64f.
Na dan koncerta je cijena ulaznice 80 kuna.

Gretta - Gravitacija
Gretta – Gravitacija
Ljetno Kino - Za Ljubav
Ljetno Kino – Za ljubav
Ti, ja i moja mama - Gurni me u valove
Ti, ja i moja mama – Gurni me u valove


Komentari