Zagreb postaje epicentar dobre zabave: Svi hrle na terasu Arheološkog muzeja!

Mario Pavlović

U moru zagrebačkih mjesta za izlaske, koji su nerijetko slična i puštaju narodnjake, našlo se i jedno mjesto u samom središtu glavnog grada. Terasa Arheološkog muzeja ovo je ljeto apsolutni hit među mladima.

Riječ je dakako o dobroj glazbi, sjajnim DJ-evima koji se vikendom izmjenjuju za DJ pultom, ali tu je i vedro nebo koje vam neće dati osjećaj vrućine koja nas svih muči posljednjih dana.

Izlazak na otvorenom tako je postao glavna atrakcija u Zagrebu jer dobar provod ne mora nužno značiti i zatvoren te zagušljiv prostor.

Sjajna kulisa dvorišta Arheološkog muzeja tako je postala epicentar dobre zagrebačke zabave, ali i sjajno mjesto gdje se uz dobar provod mogu napraviti i autentične fotografije za društvene mreže.

Dokaz tome jesu i brojne fotke na Instagramu i Facebooku koje svjedoče upravo tome – da je zabava pod vedrim nebom.

Uz brojne eksponate koji se nalaze na terasi, tu je dakako i dobra klopa, još nešto što će upotpuniti idealnu večer. Sve na jednom mjestu, što znači da više nakon izlaska ne morate na burek. Sada pod zvijezdama možete jesti, zabavljati se i vratiti se doma bez lošeg mirisa odjeće.


Komentari