Zagreb.info i Unison ponovno nagrađuju svoje čitatelje: Danas se opustite uz Fluentes!

FOTO: Facebook/Fluentes

Projekt #OdSobeDoSobe ide dalje, na redu nam je čak 24. izvođač po redu! Iz tjedna u tjedan, nastavljaju se nastupi naših izvođača koje gledamo iz sobe, dok oni nastupaju – u svojim sobama. Ovu srijedu počastila nas je osječka grupa Fluentes! Točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista poslušajte dvije pjesme – Bez riječi i Plavuša.

Plavuša je obrada pjesme Krunoslava Kiće Slabinca koju su snimili za LP Zimzeleno, a novo na kojem se nalaze obrade legendarnih pjesama, ali u novom ruhu i s novim snagama.  Produkciju pjesme potpisuje Željko Nikolin koji je zajedno s Goranom Boškovićem napravio i novi aranžman. 

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Fluentes, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave, a ovim putem pozivamo još jednom i sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se također uključe i pošalju svoje snimke. Upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Giuliana, Šime Jovanovca, Tončija Huljića, Lea, Luke Nižetića, Franke, Antonije Šole i drugih.


Komentari