Zagreb će ovaj vikend bit pod opsadom zombija

Foto: PR

Zombie Walk događaji održavaju se po cijelom svijetu u manje-više svakom glavnom gradu, a najveći je održan u Minneapolisu 2014. godine s 15 i pol tisuća sudionika.

Foto: PR

“Inicijalna ideja je da hodamo od Gundulićeve preko okolnih ulica, Zrinjevca, Trga pa do Tkalče, gdje će biti nastavak događaja sa Zombie partyjem u Taban Baru, gdje će glazbu puštati DJ Luca Goya. Do sada nismo imali nikakvu komunikaciju s javnošću, nismo slali newslettere ni nikakve dodatne informacije pa smo bili jako iznenađeni što se svaki dan netko prijavljivao preko obrasca koji smo stavili na stranicu zombiewalkzagreb.com” pričaju organizatori. Posebnih kriterija za sudjelovanje nema, bitno je da se outfit uklopi u zombie tematiku i da se sudionici užive u svoje uloge.

Foto: PR

Za one koji se ne znaju sami našminkati, kreativan tim će za simboličnu cijenu to učinit za njih.

“Zombie Walk je američka fora, čista zezancija, ali u brojnim svjetskim gradovima ovakvi su događaji prerasli i u velike glazbene festivale, a neki su se profilirali i kao manifestacije s humanitarnim karakterom. Tako da, tko zna što i sami možemo očekivati kroz nekoliko godina” pričaju organizatori, pa za kraj ističu i pravila koja vrijede na eventu: nema diranja ljudi van povorke, zabranjeno je plašenje i ulaženja u tuđi privatni prostor.

Foto: PR


Komentari