ZAGREB BOGATIJI ZA JOŠ JEDAN FESTIVAL: Prvi lipanjski vikend rezervirajte za ‘Reflektor’

Biciki, dobre knjige i još bolja glazba preuzet će Tuškanac.

Reflektor festival za 3. i 4. lipnja na platou Tuškanac osim glazbenog programa organizira i razne popratne sadržaje, kao što su izložbe, književne večeri, predstave i klupski after programi.

Dnevni, neglazbeni dio kreće oba dana u 11, a traje sve do 17 sati. On uključuje sajam ručno rađenih bicikala, njihovo farbanje i uređivanje, sajam knjiga za sve strastvene čitaoce te specijalno izdanje uglednog strip festivala Crtani romani šou.

Kraft Bikes Fest & Bike Painting Day donosi radove zagrebačke ekipe SentiMental Bikes koji će izložiti svoje ručno izrađene bicikle, a posjetitelji koji dođu s ovim omiljenim gradskim prijevoznim sredstvom mogu dobiti oslikavanje od strane poznatih umjetnika hrvatske grafiti scene. 20 najbolje oslikanih bicikala donijet će vlasnicima vrijedne nagrade.

Ulaz na dnevni program Reflektora je besplatan, dok dnevne ulaznice za glazbeni dio festivala za 3. lipnja u pretprodaji iznose 110 kn, a na dan koncerta 130 kn, dok su za 4. lipnja 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Festivalske ulaznice u pretprodaji iznose 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

Ako želite biti dio ovog novog festivala, ulaznice, one dnevne ili pak festivalske možete potražiti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio. 

Izvor: Muzika.hr


Komentari