ZAGIFEST: Stižu talenti iz desetak europskih država

Međunarodni dječji glazbeni festival Zagifest, na kojem će nastupiti talentirana djeca iz desetak država Europe, održat će se 13. i 14. travnja u Histrionskom domu s početkom  u 19:00 sati.

Na Zagifest dolaze i predstavnici WAF-a (World Association of Festivals) čiji član bi Zagifest trebao postati u sljedećoj godini te svojim članstvom djeci iz Hrvatske stvoriti dodatne prilike za sudjelovanjem na raznim međunarodnim festivalima izvan Hrvatske.

Ideja je, osim samog pjevanja, predstaviti Zagreb u najljepšem svijetlu; pokazati gostima što više znamenitosti i posebnosti grada, a kako bi se mali pjevači osjećali kao prave zvijezde zadužen je tim frizera i kozmetičara koji će ih pripremati za nastup kao i prekrasna
scenografija s mnoštvom animacija.

“Ponosni smo na nivo festivala koji smo postavili u prošloj godini te ćemo se truditi biti još bolji sa svakim nadolazećim izdanjem Zagifesta. Osobito me veseli što se neka djeca i ove godine vraćaju na festival, a dolaze nam i gosti koji do sada još nisu bili u Hrvatskoj. Smatram da je cilj Zagifesta ispunjen, a to je međusobno upoznavanje, druženje i stvaranje prijateljstva među djecom”, izjavila je Iva Kuzman, direktorica festivala.

Ove godine gošća festivala je Elena Brnić, djevojčica koju cijela Hrvatska pamti po finalu Supertalenta.


Komentari