ZAGARANTIRANA DOBRA ZABAVA SVAKOME TKO SE POJAVI U GLEDIŠTU: Wrestling show Prvih hrvatskih kečera

ŠTO: Wrestling show prvih Hrvatskih Kečera

GDJE: Klub Močvara (Trnjanski nasip BB)

KADA: Nedjelja, 16. listopad, 20:00 

UPAD: 30 kuna

Prvi Hrvatski Kečeri za vas organiziraju wrestling show!

Svaki wrestling show ima svoju priču i svaka borba ima pravi razlog. Neki se kečeri natječu samo kako bi se zabavili, neki da bi iz sebe izbacili svoj bijes, neki žele postati Prvaci, dok neke jednostavno zanima samo slava. Sve u svemu kečeri su dobra zabava za stare i mlade, te garantiraju dobru zabavu svakome tko se pojavi u gledalištu.

Ućo & Hardocre Stevo Vs Grimm & Genesis

Na zadnjem kečerskom nastupu nova voditeljica kompanije Suzana Black, “Žena zmija”, po prvi puta je pokazala svoj autoritet i postavila se kao prava šefica.

Naime, svog je bivšeg supruga Frozen Fire, koji je ujedno i bivši voditelj kompanije, kaznila borbom u Stol meču protiv Debelog Đubreta i time ga totalno ponizila u ringu. Suzana se pojavila i nakon borbe Grimma i Genesisa koja je se po njenom zaključku pretvorila u kaos i naredila im da sastave tag tim ukoliko žele nastaviti raditi za njenu kompaniju.

Osim novo imenovanog tag tima “Grimm & Genesis”, na prošlom kečerskom nastupu mogli ste svjedočiti i sastavljanju još jednog tag tima i to sa dvije definitivno najkarizmatičnije mlade kečerske zvijezde sa ovih prostora. U tag tim su nakon zajedničkog okršaja protiv Hans Grosse ušli tako i “Ućo & Hardcore Stevo”, pa je tako nova voditeljica jednostavnom logikom odlučila svoje gledatelje počastiti ovom 2 Vs 2 borbom! Osim borbe 2 Vs 2 između ova dva veoma zanimljiva kečerska para, u ringu će se kao i uvijek održati još nekoliko kečerskih mečeva u kojima će kako za sada stoje stvari sudjelovati i Double I, Hans Grosse, Debelo Đubre i Frozen Fire…


Komentari