ZABAVA ZA PAMĆENJE: Martinje u klubu Moon traje do jutra

Klub Moon

ŠTO: Dan sv.Martina

KADA: 11.11.2016. – 23:00

GDJE: Moon club Zagreb – Savska cesta 30, u prolazu Ciboninog tornja.

U petak 11. studenog, povodom tradicionalnog Dana Sv. Martina, zagrebački noćni klub Moon club Zagreb, priređuje zabavu za pamćenje.

Moon club Zagreb također posjeduje i najkvalitetniji sound i light sustav u gradu, a glazbom prati aktualne svjetske trendove, pa se tako ovdje možete zabavljati uz r&b, hip-hop, reggaeton, house, trap, latino i pop ritmove, te na velikom podiju, pod čarolijama sjajnog light sustava, plesati do jutra.

Povodom praznika Sv. Martina, popularnog Martinja, u petak 11. studenog Moon club Zagreb pripremio je posebnu ponudu za vina, butelje crnog uz 3 cole iznosit će 120kn, kao i butelje bijelog vina uz 3 gazirane mineralne vode.

Ujedno je i tulum privatnog Veleučilišta “Baltazar” Zaprešić, na kojem ćete se moć zabaviti uz velik broj studentica, mladih poduzetnika, profesora i budućih gospodarstvenika.

Za glazbu će se pobrinuti poznati zagrebački TV voditelj, MC i DJ, Emilio Dalbello, a ovaj put ćete se, prigodno, uz standardne r&b, house, pop i reggeaton ritmove moći zabaviti i uz domaće hitove Dine Dvornika, Praljavaca, Gibonnija, Dubioze Kolektiv i mnogih drugih…

 

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Smješten u centru Zagreba, na adresi Savska cesta 30, u prolazu Ciboninog tornja, Moon club Zagreb posjeduje najljepši interijer u gradu. V.I.P. prostor s vlastitim šankom, vlastitim WC-ima, zasebnim ulazom i elegantnim separeima najveći je adut ovog kluba, ali posjeduje i atraktivan stage, koja se, budući da je baziran na urbanom programu i nema koncerata, češće koristi kao dodatan V.I.P. lounge… [/box]


Komentari