ZA NAJMLAĐE: Ne propustite subotnje kreativne jezične radionice

Flickr

Croatian Design Superstoreu nastavlja program kreativnih radionica, ovaj put kroz učenje engleskog jezika za najmlađe.

Na adresi Martićeva 4 održat će se serija od tri interaktivne jezične radionice za djecu između 5 i 10 godina. Radionice će se održavati subotom, u trajanju od 11 do 13 sati, uz stručno vodstvo profesorice engleskog jezika, Petre Gamilec.

Na prvoj radionici, u subotu 19. ožujka, pozivamo vas da zajedno oslikamo kazališne kulise, nakon čega će uslijediti dječja predstava uz Gloopy Shadow Puppets, na kojoj će sudjelovati dizajnerica Lara Glavić Končar i lutkarica Sunčana Vrtarić, koje stoje iza Gloopy proizvoda.

Na drugoj radionici, u subotu 9.travnja, predstavit ćemo Ponge drvene kockice – englesku slovaricu! Djeca će imati priliku kroz zabavnu i interaktivnu igru učiti o bojama, slovima i riječima na engleskom jeziku, a oni najhrabriji upustit će se u slaganje riječi i pojmova koji ih interesiraju. Učenje engleskog bit će prilagođeno uzrastu djece na radionici.

Treća radionica održat će se krajem idućeg mjeseca, točnije 30. travnja. Radionicu će uz spomenutu profesoricu engleskog jezika, Petru Galimec, voditi dizajnerica Maja Mesić, koja stoji iza popularnih Boya bojica! Koristeći crtajući alat s fokusom na ergonomsku funkcionalnost, djeca će uz voditeljice učiti različite tehnike bojanja i crtanja.

Cijena paketa u koju su uključene sve tri radionice je 240 kuna, dok je cijena pojedinačne radionice 100 kuna. U cijenu je uračunat sav materijal potreban za sudjelovanje na radionicama i užina. Djeca će moći uživati u Juice&Juice prirodnim sokovima po izboru i bezglutenskim tapiokama sa sirom. Također, očekujte prigodne popuste na istaknute proizvode!

Predbilježite djecu već danas! Prijave se vrše na e-mail adresu:[email protected].


Komentari