WORLD TOP MODEL CROATIA: Finalni izbor za hrvatsku predstavnicu za 2016. godinu

FOTO: tzkzz.hr

Finalni izbor World Top Model Croatia 2016.

Udruženje manekena Hrvatske (UMAH) i ove godine organizira izbor World Top Model Croatia na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica za 2016. godinu, a koja će nas predstavljati na svjetskom izboru koji će se održati u Miami/Florida, 15. prosinca 2016.

Finalni izbor održava se, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u dvorani hotela Sheraton u Zagrebu, u nedjelju 2. listopada s početkom u 20 sati.

U ovom izboru natječu se predstavnice koje su delegirale njihove matične modne agencije. Na izboru World Top Model Croatia u Zagrebu, kao posebne gošće bit će i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore, gdje će primiti službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence, gosp. Fiore Tondija, koji će s gostima biti nazočan na izboru u Zagrebu.

Na izboru u Zagrebu uz vlasnika svjetske licence WORLD TOP MODEL gosp. Fiore Tondia i njegovih gostiju iz Italije, Mađarske, BiH, Makedonije, Slovenije, prisustvovat će i brojni poslovni ljudi, mnoge poznate osobe iz javnog života (svijeta umjetnosti, glazbe, mode, sporta i glume).

Dolaze: gradonačelnik Milan Bandid (očekuju potvrdu do petka), Mirka Jozid pročelnica grada Zagreba s pratnjom, predstavnici Krapinsko zagorske županije (najvjerojatnije i sam župan g.Kolar), Lada Kajfeš Szabo, Tihana Harapin Zalepugin , Sayon Bangoura, Sanela Dropulid, Zoran Aragovid, Jadranka Kosor , Mirela Holy, Boris Banovid, Kristina Burja, Ines Peindl, predstavnici Major Model Managementa poznate modne agencije iz Milana i mnogi drugi koji su nam do sada potvrdili dolazak.

World Top Model Croatia 2015. UMAH – Udruženje manekena Hrvatske je u listopadu 2015. organizirao izbor u Hrvatskoj, na kojem se odabrala hrvatska predstavnica i koja nas je predstavljala na svjetskom izboru u Rimu.

Dea Maretid (Talia Models), pobjednica izbora World Top Model Croatia 2015. u Hrvatskoj, na svjetskom izboru World Top Model održanom u Rimu, osvojila je titulu prve pratilje – Top Model Europe. Zahvaljujući velikom uspjehu na svjetskom izboru , Dea Maretid , je dobila priliku da otputuje u Milano i radi za prestižnu modnu agenciju Major Model Management.


Komentari