WARM-UP PARTY ZA MTV EUROPE SUMMERBLAST: Jonas Blue, Aldo Morro i Jägermeister Brass Band zajeno u Johann Francku

PRESS

ŠTO: Koncert Jonas Blue, Aldo Morro i Jägermeister Brass Band 

KADA: petak 10. lipnja 2016. 

GDJE: Johann Franck, Trg bana Josipa Jelačića 9

Zagreb, 7. lipnja 2016. – Glazbeni entuzijasti doći će na svoje ovaj petak, 10. lipnja 2016. godine u zagrebačkom klubu Johann Franck, gdje ih u sklopu warm-up partyja za festival Club MTV Europe Summerblast očekuje prava glazbena poslastica. Osim već najavljenih izvođača, londonskog glazbenika Jonasa Bluea i hrvatskog DJ-a Alda Morra, na pozornicu će izaći i popularni Jägermeister Brass Band koji će dodatno zagrijati atmosferu i rasplesati prisutne.

Hrvatska inačica poznatog njemačkog Blaskapelle glazbenog sastava, Jägermeister Brass Band, novo je ime hrvatske glazbene scene koje će svojim zvukovima puhačkih instrumenata i bubnjeva unijeti novi ritam i emociju u svima poznate hitove kao što su Nirvanina uspješnica Smells like teen spirit, Treasure Brune Marsa ili We found love pop pjevačice Rihanne. Da nisu samo oni majstori obrada već poznatih hitova pokazat će i zvijezda večeri Jonas Blue koji je srca obožavatelja osvojio obradom poznatog hita Tracy Chapman Fast Car, a koji mu je osigurao i mjesto na svjetskim top listama.

Impresivnoj postavi izvođača priključit će se i Aldo Morro, jedan od najutecajnijih DJ-eva u regiji. Poznat je po svom jedinstvenom stilu miksanja i crossovera žanrova kojima je osvojio najpoznatije festivalske pozornice te redovito održava više od 150 nastupa godišnje.

Ulaznice za warm-up party moći će se nabaviti u Johann Francku i poslovnicama turističke agencije Atlas po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, odnosno 60 kn na dan eventa.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te na Instagram profilu.


Komentari