VRHUNSKI DOMAĆI NASLOVI: Zabavno filmsko poslijepodne u kinu

Kino/Facebook

Provedite nedjeljno poslijepodne u kinu uz vrhunske domaće naslove!

Ova zagrebačka kina garantiraju odličnu zabavu!

Gazda u Kinu Grič

Film koji nas podsjeća kako se gradilo carstvo najvećeg dobitnika hrvatske tranzicije. Kako je Agrokor postao too big to fail.

Ovo je film koji nas uči važnu lekciju o kapitalizmu, kako su interesi privatnog kapitala ovisni o državnoj intervenciji, kako kapital kreira politike, koliko su mantre o slobodnom tržištu lažne i tek su alibi za discipliniranje onih koji su na drugom kraju ovog odnosa, onih preko čijeg rada se poduzeće gradilo.

Film pogledajte u 19 sati u Kinu Grič. Ulaz je slobodan.

Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić

Dugoočekivani prvijenac mlade redateljice Hane Jušić konačno je krenuo u kinodistribuciju!

Ne gledaj mi u pijat film je o odrastanju i obiteljskim odnosima. Junakinja filma je Marijana Petković (Mia Petričević), čija se svakodnevica vrti isključivo oko njene obitelji. Petkovići žive doslovno jedan na drugome u minijaturnom stanu, međusobno se dovodeći do ludila.

Nakon što dominantni otac obitelji (Zlatko Burić) doživi moždani udar i ostane prikovan uz krevet, Marijana preuzima ulogu vođe čopora. Dok njena neodgovorna mama (Arijana Čulina) i usporeni brat (Nikša Butijer) situaciju čine sve težom, Marijana radi dva posla kako bi održala obitelj.

Film pogledajte ove nedjelje u 18:30 u Kinu Europa. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Goran 

Jedino što Goran u životu želi je brinuti se za svoju slijepu ženu Linu. Međutim, ljudi oko njega kroje mu život po vlastitim idejama i time dovode u pitanje njegov jednostavan i bezbrižan život.

Karakteri, stavovi i uvjerenja sukobljavaju se u idiličnom okruženju snijegom zametenog Gorskog Kotara. Idila se pretvara u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno.

Film pogledajte ove nedjelje u 19:30 u kinu Europa. Cijena ulaznice je 25 kuna.

Komentari