VRHUNSKA SVIRKA: Riječki rockeri ‘rasturaju’ Hard Place

PleteRI

Vrhunska svirka odjekivat će u Hard Placeu.

Riječki rock band PleteRI će 19.11.2016.u klubu Hard Place održat zagrebačku koncertnu promociju svog prvog albuma pod nazivom“Budi što želiš“ .Uz aautorski materijal bend će odvirati i neke od legendarnih rock hitova,stranih i domaćih.Bend planirai podijeliti par cd-a najsretnijim ljudima iz publike a ulaz je slobodan.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Koncert počinje u 21:00 sati.[/box]

Uz neke pjesme koje su već od prije poznate publici i emitirane su u eteru domaćih radio postaja kao što su ; „Znam“ ,“Piromani“, “Mjesečar“ i „Ona voli“ , bend će predstavit još 7 autorskih pjesama sa albuma prvijenca.

Na albumu gostuju i prijatelji-glazbenici; Claudia Beni, Franjo Črnjarić i Dragana Stojanović,a pjesmu„Putnici sna“napisale su proslavljene autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek. Sve pjesme je snimao i producirao Matej Zec iz „Let 3 „ .

O bendu PleteRI :

Rock bend PleteRI je glazbeni projekt kojeg je pokrenuo gitarist Tomislav Maslak 2013.godine.

Bend je počeo djelovati kao cover bend te je u protekle 3 godine skupio zavidan broj nastupa(121) po festivalima,klubovima,raznim manifestacijama te velik broj nastupa kao predgrupa afirmiranim hrvatskim izvođačima (Opća Opasnost 5x,Hladno Pivo 3x,Prljavo Kazalište 2x,Atomsko Sklonište,Let 3 3x,Belfast Food,…).

13692856_709913919147263_915111917703996209_o

Uz stalne nastupe PleteRI istovremeno predano rade i na autorskim pjesmama tako da su 2014.godine snimljene prve četiri autorske pjesme koje su svoje mjesto našle u eteru velikih radio postaja na ponos benda i fanova.
U jesen 2015. godine bendu se pridružuje basist Sven Marenković,a početkom 2016. godine i bubnjar Rok Božić te se time kompletira sadašnja postava.
2015. i 2016.godine napisano je i uglazbljeno još 7 pjesama koje su snimljene u proljeće 2016.godine.Na albumu gostuju i prijatelji-glazbenici; Claudia Beni, Franjo Črnjarić i Dragana Stojanović,a pjesmu„Putnici sna“napisale su proslavljene autorice Ines Prajo i Arijana Kunštek. Sve pjesme je snimao i producirao Matej Zec.
Puni elana članovi benda PleteRI kreću dalje na svome glazbenom putovanju, radeći na novim pjesmama,nadajući se nastupima na renomiranim festivalima u Hrvatskoj, inozemstvu te stjecanju novih iskustava i fanova.


Komentari