Vratite se u djetinjstvo uz zabavni trening gumi-gumija!

Blast from the blast with gumi-gumi!

Svi se dobro sjećamo igre gumi-gumi koju smo u djetinjstvu obožavali, a i danas se s osmijehom prisjećamo divnih dana, dječjeg smijeha i različitih igara.

Međutim, ti dani više ne moraju biti samo sjećanje jer Dance Center Andrea’s Room (Ul. Petra Berislavića 21) nudi obnavljanje najljepših uspomena! Naime, voditeljice zagrebačkog plesnog centra pripremile su za vas posebno ljetno iznenađenje – Gumi Gumi Summer Challenge, trenining gumi-gumija.

Složile su, kažu, program koji nije za djecu već za odrasle osobe željne zabave i relativno brzog dolaska u vrhunsku formu, a sve uz dobru zabavu.

Trening se sastoji od nekoliko razina, odnosno visina podizanja gume na nogama. Tri osobe naizmjenice se igraju tako da se svaka osoba stigne odmoriti jer, kako kažu voditeljice, trening je, unatoč tome što je zabavan, također prilično zahtjev. U njega su upakirana tri važna elementa: kardio, motorika i snaga.

U samom treningu nisu izostavile ni old school hitove iz 90-ih, puno zabave i odlične forme ususret ljetu. Poručile su zainteresiranima da na trening dođu u šarenom outfitu za vježbanje i s čistim tenisicama.

Više informacija i termine treninga pronađite na Facebook eventu.

>>> BALERINA KOJA JE ZALUDILA ZAGREPČANE: Evo zašto svi hrle u njezin plesni studio (VIDEO)


Komentari