Vraća se ZGodionica: Na Ribnjaku ćete naći nešto za svako dijete

Još malo opuštene, bezbrižne, ali i edukativne zabave prije povratka u vrtiće i školske klupe! Šarenilo i dječji osmjesi se ovog petka, 23. kolovoza 2019. godine vraćaju u zelenilo zagrebačkog parka Ribnjak.

ZGodionica se vratila na isto mjesto i nudi edukaciju, upoznavanje s novim kreativnim područjima, uživanje u brojnim sportskim aktivnosti, ali i ono najvažnije – boravak u prirodi. Samo da spomemo, i ove godine jedna od glavnih atrakcija bit će zipline!

Na sportskoj livadi parka Ribnjak djeca će moći zaigrati graničara, povlačiti uže, ragbi, rukomet, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje pa čak probati i veslati kanuu – u zraku, ali i upoznati i neke od naših brojnih olimpijaca, kao što su braća Sinković.

Na svakom koraku djeca će moći razvijati svoju kreativnost i maštu, jer će im na raspolaganju biti magične radionice koje će ih uz Ministarstvo magije voditi u magični svijet čarobnjaka. Svi koji posjete ZGodionicu mogu učiti kako plesati na svili, saditi i uzgajati biljke, izrađivati grafite, pohađati DJ radionice, gledati dječje predstave i crtiće, plesati u dječjem discu svaku večer, vježbati yogu, ali i naučiti nešto novo na satovima engleskog jezika i znanstvenim radionicama.

Ove godine organiziran je i pseći lounge, u kojem će se nalaziti foto point za pse, zdjelice za vodu te igračke za četveronožne posjetitelje ZGodionice. U svijet mašte djecu vodi i baka Fulvia, koja nakon dana ispunjenog aktivnostima, u sjeni svog velikog drveta, čita priče za laku noć. Velika novost su novi scenografski detalji, kao što su gigantske gljive te kuća diva koji spava!

Ulaz na ZGodionicu kao i na sve radionice za djecu su besplatne, a naplaćuju se dodatne aktivnost – zipline, oslikavanje lica te adrenalinski park u sklopu kojeg se nalazi bungee jumping, ninja poligon i trampolin.

Roditelji, djedovi i bake i svi ostali koji stižu s mališanima mogu odmoriti uz bogatu ugostiteljsku ponudu diljem parka, u kojoj se nude zdravi sokovi i smoothiji, zdravi sendviči, mini hamburgeri, voće, palačinke, kokice i naravno najbolje fritule u gradu.

ZGodionicu na Ribnjaku možete posjetiti svaki dan od 23. kolovoza do 8. rujna 2019. godine od 10 do 21 sat. 23. kolovoza je predviđeno otvorenje u 12 sati!

Cjelokupan program možete pogledati na Facebook stranici.


Komentari