VRAĆA SE GOULASH DISKO EKIPA! Za pultom vas čeka kralj eklektične glazbe

Uz tradicionalnu Goulash rakiju dobrodošlice.

Ovoga petka, 27. siječnja 2017., šarena i eklektična Goulash Disko ekipa vraća se u Boogaloo, ovog puta s najboljim od sto posto domaće postave, nezaobilaznim šljokicama i rakijom dobrodošlice.

Za vas uživo svira sastav improvizacijske elektronske glazbe SŠSŠ (Suši sa Šaranom) koji se sastoji od poznatog turntablista DJ Venoma, ritam sekcije Đure Dobranića i Igora Farkaša (Tannu Tuwa, NO!Mozzart), gitarista Pavla Jovanovića (PEEK 3) te gostujućih glazbenika.

Za DJ pultom vas čekaju kralj eklektične glazbe DJ M.I.L.E. i Goulash veterani Yves i Iva, koji će svirati do ranih jutarnjih sati Na repertoaru –afrobeat, oriental disco, psychedelic ethno house, folk drum’n’bass i sve između.

Vrata kluba otvaraju se u 22 sata, a tulum traje do 6 sati.

Upad je 30 kn, tj. 20 kn ako se upišete na cheaplist uz već tradicionalnu Goulash rakiju dobrodošlice.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Goulash Disko nastao je i stasao kao party u Dublinu, da bi s ljubavlju i vremenom narastao u Festival i preselio se u Komižu na Vis, gdje svake godine okuplja oko tisuću članova globalne obitelji DJ-a i ostalih umjetnika koje veže ista ljubav prema glazbi i dobroj vibri.

Toliko dobroj da se Goulash Disko iz male Hrvatske proširio po cijeloj Europi, pa su dosad Goulash Disko partiji održani u Dublinu, Zagrebu, Komiži, Splitu, Sofiji, Amsterdamu, Den Haagu, Granadi, Budimpešti, Novom Sadu, Kölnu, Berlinu i Bristolu. Iduće izdanje prvog crowdfundanog festivala na svijetu, Goulash Diska, održava se početkom rujna 2017., a startanje kampanje zakazuju za 24. veljače. Sva događanja možete pratiti na Facebooku.[/box]


Komentari