Volonteri kluba Močvare organiziraju odličan koncert ‘Večer tvrdog metala i mekanih likova’

Volonteri kluba Močvara u četvrtak 20.9. organiziraju koncert pod nazivom „Večer tvrdog metala i mekanih likova“ u sklopu programa „Volontiram u Močvari“.

Program je pokrenut početkom studenog prošle godine s ciljem uključivanja mladih i svih koji se tako osjećaju u kulturno-edukativni program neprofitne udruge građana “URK” (Udruženje za razvoj kulture) koja upravlja klubom Močvara. U skladu s tim, volonteri sami odabiru područja interesa i u tome se usavršavaju. Prije ovoga koncerta svojevrsna uvertira bio je događaj „Rujanski zli grč“, kombinacija sludge, doom i crnog metala s bendovima SBLXN (čitaj „sablazan“), Vohess i Babina rakija. „Večer tvrdog metala i mekanih likova“ tematski nastavlja s metalom, ali onim koji je tvrd poput tjestenine al dente i vruć poput sobne temperature te nastupaju:

Nekroinverted (Zagreb)

Dječji zbor koji je u Močvari prije nešto manje od godinu dana izašao iz ormara ponovno se vraća na isto mjesto. Ovoga puta prezentirat će vam igrokaz koji su pripremili za početak školske godine pod nazivom ”Kako je Potjeh otkrio ritualnu noise glazbu“. Očekujte smijeh, sklapanje novih prijateljstava, višestruke prijelome kostiju i kolače.

Doktor Bokčilo (Zagreb)

Nakon napornog radnog dana u svojoj ordinaciji u Blitvanovcu, doktor Bokčilo skida hlače, oblači svoju doktorsku kutu i dolazi nam prezentirati svoje dvije knjige ”Analni Komandos” i ”Rektalni Alpinist” u obliku psihodeličnih turbofolk metal skladbi. Ako vas zanimaju odgovori na pitanja o tome tko je zapravo bio Isus i što naš doktor misli o životu od začeća do rođenja, ovo je jedinstvena prilika da dobijete odgovor na ova, a i mnoga druga pitanja, a pri tome se i dobro zabavite.

YORU (Zagreb)

Kao što je i pivo uvijek dobro presjeći sa žestokim alkoholnim pićem, tako je i svirku mekanih likova dobro presjeći s nečim malo tvrđim. 3 ljuta lika zajedno sa svojim samplerom dolaze nas gledati mrko, vikati na nas i na svojim instrumentima udarati kombinaciju metala i hardcore-a. Samo se nadamo da će sampler preživjeti.

Oba događaja u potpunosti su organizirali sami volonteri, što predstavlja odličnu priliku za uvid u volonterski program od strane volontera, ali i ekipe kluba. Uz to ulaz je potpuno besplatan.

Detalje potražite na Facebooku ili na službenoj mrežnoj stranici Močvare.


Komentari