Vodič za najluđu noć u godini: Na ovim lokacijama čeka vas bogat program i vrhunska zabava za 0 kuna

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i ove godine organizira se veliki doček, a posjetitelje očekuju raznolika glazbena ponuda. Doček na glavnom zagrebačkom trgu tradicionalno privuče tisuće posjetitelja, a očekuje se da će tako biti i ovaj put.

Posjetitelje će zabavljati brojni glazbenici, predstavnici različitih glazbenih žanrova, a ove godine to su tamburaški sastav Gazde, Doris Dragović, Tonči Huljić i Madre Badessa te rock bend Vatra, otkrio nam je izvor iz Gradske uprave, kako smo prvi pisali.

Uz ovakav glazbeni miks, glavni zagrebački trg bez sumnje bit će izbor mnogih za ulazak u 2018. godinu, a ako želite ušparati novce, popisali smo i druge lokacije na kojima će biti organiziran besplatan doček.

Ledeni park

Na Tomislavovu trgu nastupit će Groovy Cakes Band i vatromet iznenađenja. Ulaz je slobodan, a za hranu i cugu pobrinut će se adventske kućice.

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Europski trg

Od 22 sata nastupa Eddy Ramicha. Ulaz je potpuno slobodan, a adventske kućice će biti raspoložive kako bi utažili glad i žeđ.

Advent na Europskom trgu
Advent na Europskom trgu

Advent na Strossu

Bend Positivo zabavljat će prisutne na Adventu na Strossu. Ulaz je naravno slobodan, a vjerujemo da će gurmanska ponuda s advenstkih kućica zadovoljiti i najizbirljivije.

large_stross-58e795401315c

Vranvczanyjeva poljana

Na Vranyczanyjevoj poljani u 10.30 sati kreće FRüHSTüCK Winter Special, gdje će vas zabaviti lagana jutarnja glazba, uz ponuđen obilati doručak. U podne kada pukne grički top, otvorit će se boca šampanjca, a okupljeni će u 2018. ući nešto ranije.

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

 


Komentari