Vjerujete li da političari lažu, da svijet može biti daleko bolje mjesto i da netko upravlja i manipulira vašim emocijama? Onda je ovo predavanje za vas

Screenshot / Balkan Info

Jeste li ikad razmišljali o društvenom inženjeringu i manipulativnim tehnikama? Ako želite detaljniji i dublji uvid u svijet oko vas i različitih manipulacija čija smo žrtva nesvjesno, dođite u četvrtak 4. listopada u 20 sati u Veliki Tolk (Opatovina).

U goste ponovno stiže novinar, pisac i TV voditelj Ratko Martinović, koji će nakon uspješnog predavanja o psihodelicima ovaj put održati predavanje na temu društvenog inženjeringa.

Društveni inženjering je disciplina koja proučava napore upravljanja i manipuliranja pojedincima, grupacijama i (inter)nacionalnim tijelima radi ostvarivanja neke unaprijed osmišljene agende i plana. Društveni inženjering je i istoimena knjiga Ratka Martinovića izašla 2017. godine u izdanju Telediska.

Vjerujete li da političari lažu, da svijet može biti daleko bolje mjesto i da netko upravlja vašim emocijama? Spremni ste pomisliti da tako što ili ne primjećujete ili ne mislite da utječe na vaš život?

Ako su odgovori približno DA, na ovom predavanju ćete otkriti kako se s vama manipulira, kojim tehnikama i koje su prevladavajuće paradigme društvenog inženjeringa, odnosno što nas očekuje u budućnosti.


Komentari