Više od 100 igara: Cjelodnevno druženje na 13. Danu društvenih igara u Vintageu

Drugu godinu za redom u Vintage Industrial Baru 15. rujna održat će se 13. Dan društvenih igara.

Ljubitelji društvenih igara i oni koji će to tek postati, mogu doći u prostore Vintage Industrial Bara već u 11 sati gdje će ih ugostiti volonteri iz Udruge “Igranje” te im pomoći oko odabira i objašnjavanja igara. Igranje društvenih igara u Vintageu je planirano do 20 sati, nakon čega oni najustrajniji igranje mogu nastaviti u igraonici društvenih igara Meeple’s Corneru u Ulici kraljice Jelene 8 (kod Branimirove tržnice). Volonteri na događanje donose više od 100 igara među kojima će se naći i onih za zahtjevnije igrače kao i za igrače početnike ili pak obitelji s malom djecom.

Oni koji dobro poznaju svijet društvenih igara moći će uživati u dobroj atmosferi i dobrom društvu, a ostali koje privlači ovakav vid zabave naići će na prekaljene volontere spremne svakome dati najbolji savjet i objasniti igre u svega nekoliko minuta. Društvene igre su zabava i za mlade i za stare, upravo za svakoga, a tko jednom uđe u taj svijet uvijek mu se rado vraća!

Na Danu društvenih igara biti će i Age of Sigmar minijaturisti koji će pokazati najbolje kolekcije figurica i objekata iz ultra popularne igre Wahrhammer Age of Sigmar. Ova je igra i više od igre i predstavlja pravi hobi među boardgame geekovima!

Osim igranja i razgledavanja i igranja Age of Sigmar, posjetiteljima će na raspolaganju biti štandovi Carta Magice i Bookare gdje će moći kupiti neke od najpopularnijih igara, stripove i knjige. Subota 15.9. idealan je dan da pobjegnete od svakodnevnice u magičan svijet društvenih igara. Dopustite da vas očaraju društvene igre i pridružite se cjelodnevnom igranju!

Cijena ulaznice je 15 kuna po osobi, a za djecu 5 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan.

Više informacija o događanju i programu možete naći na webu Udruge kao i na FB stranici.


Komentari