VINYL SPREMA BOGAT TJEDAN: Vrhunska zabava vas čeka

VNYL

ŠTO: Tjedni program Vinyl

KADA: 2- do 8. siječnja

GDJE: Vinyl – Bogovićeva 3

Svakog ponedjeljka u isto vrijeme i na istome mjestu (18:00 do 22:00). Goran Bakić, izdvoja iz svoje bogate kolekcije ploča, raritete, ploče s orginalnim potpisima i gomilu memorabilija za sladokusce.

Na prodajnoj izložbi ploča pronađite i ono što niste znali da tražite!

SRIJEDA 4.1. | 20h30

#tkototamosvira

Lover is dim / Kočnica

Lover is dim mladi je band je iz Zagreba koji svira autorsku glazbu. Sviraju mješavinu indie rocka i bluesa i stvaraju na engleskom i hrvatskom. Prvu svirku odradili su u Saxu, dobili mnoge pohvale te nastavljaju sa svirkama u tom istom tonu. Njihovu glazbu kiti jaka energija i povezanost sa publikom.

Bruno Vilhar – vokal i gitara
Rok Mozbah – vokal i truba
Luka Ivan Čupić – vokal i cajon
Klara Kaliger – vokal

Kočnica je zagrebački funk rap rock sastav iz Zapruđa koji je osnovan krajem 2016. godine.
Za sebe kažu da su im energični nastupi i zabava na prvom mjestu te se iznimno trude prenijeti to na publiku. Prvi singl iz vlastite produkcije, pod imenom „Spleen parizera“, izbacuju uz pomoć Sirka iz studija „136 records“ na YouTube 9.11.2016. Ime im je simbolično nadjenuo Target iz legendarne rap skupine Tram 11 prilikom slušanja njihove glazbe.
Trenutno rade na novom autorskom materijalu i live svirkama gdje stignu.

Nikola Čudina – vokal
Dorian Mikuš – električna gitara
Borna Ivezić – bass gitara
Antonio Hlupić – bubnjevi

 

ČETVRTAK 5.1. | 20h30

#tkototamosvira
The Playboys
The Playboys je zagrebačko – varaždinski jazz / funk / soul sastav, nastao u proljeće 2016. iz čiste ljubavi.

Svete vibracije velikana kao što su The Stuff, Ernest Ranglin, Maceo Parker, Ray Charles, George Duke, Alexander Monty, James Brown, The Meters, tresti će Vinyl 5.1.2017.

Biti će i gostiju iznenađenja, a članovi sastava su:

Josip Tocilj – piano
Ivan Grgić Špiro – gitara
Krešimir Tomić Bonzo – gitara
Mario Torbica – bass
Emir Čovran – bubnjevi

PETAK 6.11. | od 22h

#vinylweekend

Soul Contact
by DJ Kutmasta Mirko

Marko Rajčević, poznatiji pod imenom Kutmasta Mirko, bavi se DJ-ingom već 15 godina. Iako je bio član Diry Beatz-a, Kutmasta Mirko isprofilirao se svojim funk selekcijama koje su rijetko koga ostavile ravnodušnim. Istaknuo se svojim nastupom pred velikim Egyptian Loverom te fantastičnim DJ Expo-om iz Los Angelesa, a treba napomenuti kako je upravo Mirko bio zaslužan za prvo gostovanje funk velikana Breakestre u Zagrebu!

Kao osnivač funk emisije Stank (Radio Student, Zagreb), Mirko je gostovao u svim većim klubovima u Zagrebu.

Mirkova selekcija je mješavina jazza, soula i funka, koja vas vodi kroz priču punu nostalgije, ali i ritma koji uvijek vraća osmijeh na lice.

 

SUBOTA 7.1. | od 10 do 12h

Podržimo mlade kreativce bez doma, djecu bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata.

Da bi mogli stvarati i biti ono što jesu, potrebni su im instrumenti, kistovi, plesne cipele, prostor za pjevanje. Zbog toga, kao dobri domaćini, želimo im pružiti mogućnost da se kreativno izražavaju obogaćujući sebe, ali i zajednice u kojima žive. Dom je mnogo više od kuće ili stana – to mjesto u kojem imamo sigurnost i podršku da budemo ono što jesmo.

U kampanji sudjeluju Are You Syrious?, Inicijativa za podršku izbjeglicama Dobrodošli!, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost i grupa Kries – a uključite se i vi!

Kako se uključiti?

Vinyl kao domaćin dobre glazbe i kreativnog druženja pruža prostor, 7.1. od 10 do 12 sati, kada će se održavati radionica za mlade.
Ako ne možete donirati a posjedujete instrumente ili umjetničku opremu koju ne koristite, donesite ih u Vinyl u vrijeme trajanja radionica i podržite mlade kreativce.

Indiegogo kampanja
SUBOTA 7.1. | 20h

Prerađen život  – improvizacijska predstava
Maja Dekleva Lapajne i Norbert Sven Fö neumoljivo prerađuju sve ono što im se ikada dogodilo, što im se trenutačno događa i što će im se dogoditi. Sve to upakirat će u očaravajući i zaigran paket vrsnog performinga i zabave.

Maja je kod kuće u kazalištu, Norbert Sven u plesu, a cimeri su u klauneriji, glazbi i strasti za stvaranje igara. Povezuje ih i život. Pozornica tako postaje domom njihovoj preradi života.

Središte autorskog i izvođačkog iskustva i interesa, kao i pokretač događanja ove izvedbe proizlazi iz njihovog privatnog i profesionalnog odnosa. Principi improvizacije, u kojoj su oboje priznati stručnjaci, proizvode građu predstave, scenske akcije, tijek događaja, strukturu i sadržaj, disciplinirano su dosljedni. Tako izvođači ne propuštaju obraditi i preraditi niti jedan detalj iz života na svoj jedinstven šarmantan, simpatičan i lucidan način kojemu je teško odoljeti.

Dođite i provjerite proizvode prerade života!

Koncept, kreacija, izvedba: Maja Dekleva Lapajne i Norbert Sven Fö
Produkcija: idto.upri.se
Uz podršku: Vinyl, Erferifund

Ulaz je slobodan

SUBOTA 7.1. | od 22h

Papa’s Got A Brand New Bag by DJ Tabu
Tabu (keeper of the groove) presents

● disco, nudisco, soulful, boogie, soul, balearic, funk, etc…


Komentari