Vinyl slavi drugi rođendan i priprema vam iznenađenja

Pozivaju vas na rođendansku proslavu.

Kako su rođendani obično prilika za osobnu inventuru, ni ovaj neće biti iznimka. Dapače – pozivamo vas na ‘svečanu i radnu’ rođendansku proslavu na kojoj ćemo simbolički i doslovno ‘povući crtu’ pod naše prve dvije godine, poručuje Vinyl.

Tijekom cijelog dana u vašem omiljenom (cjelo)dnevnom boravku, očekuju vas različita iznenađenja, pića dobrodošlice, izložba i prostorne intervencije likovnih umjetnika, DJ-evi koji će vas rasplesavati od popodneva do fajrunta, a u srednje večernjem terminu biti će izveden glazbeno-scenski performans ‘Gdje povlačiš crtu?’ Sare Renar i suradnika, kojim se Hrvatska nedavno predstavila u međunarodnom radiofonskom projektu ‘Rođendan umjetnosti’.

Vas pozivaju da i sami odgovorite na pitanje gdje povlačite crtu i to ispišete u njihovoj galeriji, dok oni to isto čine pod razdoblje u kojem smo u samom centru grada udomili 45 književnih večeri i promocija domaćih i inozemnih autora, 15 izložbi raznolikih izričaja, te više od 200 koncerata.

Od demo bandova kojima je upravo Vinyl bio i ostaje odskočna daska, do ključnih imena domaće i regionalne scene. Njihov kućni DJ tim, ali i njihovi gosti rasplesali su nebrojena stopala, ugostili brojne festivale, večeri slam poezije i stand upa, performanse, tribine i diskusije, a odnedavno i – kazališnu scenu.

 


Komentari