U Vintage stiže Linkin Park tribute bend – Piknik Park!

FOTO: Good Vibrations

U Vintage Industrial Baru u srijedu 15. veljače iz susjedne Mađarske premijerno na Good Vibrations stiže Linkin Park tribute bend Piknik Park.

Uz njih rokaju i domaći metalci Deuel i Chain The Sun. Nakon koncertnog dijela programa DJ Kneža priprema nu-metal slušaonicu. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili Vintageu/Kavezu (Savska 160). Na dan koncerta karta će koštati 40 kuna.

Piknik Park je mađarski Linkin Park tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan broj godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Odsvirali su velik broj koncerata na europskim festivalima i klubovima, a ovo će im biti prvi dolazak u Zagreb.

Deuel je zagrebački metal bend sastavljen krajem 2015. godine Nakon godinu dana rada na albumu, bend se sprema ući u studio i snimiti materijal koji će ovom prilikompremijerno na Good Vibrationsu izvesti u cijelosti. Deuel čine: Ivan Bolonić, Josip Vladić, Ivan Mioč i Bruno Čavara.


Chain The Sun je zagrebačko-dubrovački bend koji dugo postoji i rijetko svira. Zvuk bi im se mogao opisati kao kombinacija metala, rocka i proga. Prošlo je desetak godina otkada su pod imenom Soul Remedy zabavljali metal klasicima u zagrebačkim klubovima, no za 2017. godinu obećali su snimiti autorski materijal. Ovo izdanje Good Vibrationsa idealna je prilika za poslušati što su pripremili.

Komentari