VINČEKO I MJUZA: Dobra zabava uz finu kapljicu

press

Osim vina možete degustirati i pršut te fine sireve.

Popularna Wine & Music kušanja vina nastavljaju niz adventskim izdanjem – u organizaciji tvrtke Eno expert, strastveni hrvatski vinari predstavit će svoja vina ove subote, 17.12.2016. godine, u
Europskom domu u Zagrebu (Jurišićeva 1/1) s početkom u 18 sati.

Zanimljivost adventskog Wine & Musica će biti pjenušava soba, kutak u kojem će svoja vina predstaviti proizvođači pjenušaca, a što je svojevrsna najava festival pjenušaca koji Eno expert priprema za 2017. godinu.

I ovaj put vina izlagača gosti mogu kušati uz delicije kao što su drniški pršut Agro Maleš, fini sirevi Paške sirane i slavonski suhomesnati proizvodi Matijević, a uživanje u vinima ponovo će pratiti nadahnuto muziciranje dueta Small Change, koji čine vrsni glazbenici, pjevačica Ana Lovrenčić i gitarist Eduard Jimmy Matešić.

Publici središnje Hrvatske i Zagreba, najvećeg hrvatskog grada i iznimno dinamičnog vinskog tržišta s mnoštvom vinoljubaca te njihovim gostima, svoja će vina predstaviti sljedeće vinarije: Citrus, Rogić, Raak, Voštinić – Klasnić, Agro Maleš, Tošić, PZ Masvin, Jokić, Podrum Vineda, Sokač, Jakopić te Peršurić, Miklaužić i gost iz Slovenije, Istenič.

Još jedna zanimljivost za posjetitelje je Foto kutak. Organizatori pozivaju posjetitelje Wine & Musica da naprave “selfie” u foto kutku ili drugdje u prostoru održavanja, da koriste hashtag #ZgWineMusic, a najzanimljivije fotografije će nagraditi.

Cijena ulaznice je 80 kn. Kaucija za čašu iznosi 20 kn te se vraća nakon povrata čaše.


Komentari