VIKEND PREPUN DOGAĐAJA: Bogata kazališna ponuda bajkovitih predstava na Sceni Ribnjak

FOTO: Facebook / Teatar Poco Loco

U Centru mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) čeka vas pravo kulturno uzdizanje uz predstave za najmlađe, a i one koji se tako osjećaju.

Rezervacije i dodatne informacije moguće su na broj 01/4814-719 ili na [email protected].

suma-prica

  • Šuma priča

Lutkarska predstava nastala u koprodukciji umjetničke organizacije KRUNA TARLE-art i Centra mladih Ribnjak. Rađena je kao laboratorijski projekt u suradnji sa stručnim pedagoškim timom. U našoj kulturnoj ponudi to je jedna od malobrojnih predstava koja je namijenjena djeci već od jasličke dobi.

Cijena ulaznica je 25 kuna. Predstavu pogledajte u subotu 8. listopada u 11 sati u Sceni Ribica.

amanet

  • Amanet

S ovom predstavom na Sceni Ribnjak gostuje Kazalište Dr. Inat iz Pule. Naglasak predstave je na prikazivanju krajnjih stanja duše, ljudske vapaje onih kojima je cilj živjeti i stvarati. Igraju: Mia Hadžikadunić, Gordana Trajković, Ana-Maria Horvat, Andrea Joksić, Vedran Štimac i Vladimir Butković.
Ulaz besplatan. Predstavu pogledajte u subotu 8. listopada u 20 sati u Sceni Ribnjak.

prica-mi-se-prica

  • Ciklus Priča mi se priča – teatralizirano pripovijedanje bajki

Jedinstven projekt Teatra Poco Loco u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja, čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.
Cijena ulaznica je 15 kuna. Predstavu pogledajte u nedjelju 9. listopada u 11 i u 12 sati u Sceni Ribica.


Komentari