(VIDEO) Što pogledati u kinu? Od novog filma Woodyja Allena do Posljednjeg Jedija

wikimedia

Kino, kokice, prijateljica, dečko ili pak solo, nama je sasvim svejedno jer ljubitelje filma ništa neće spriječiti da pogledaju ove filmove.

Zima je idealno vrijeme za kino. Naravno, tko se želi smrzavati kada može uživati u toplini kino dvorane. Bilo da volite komediju, avanturu, horor ili nešto drugo izbora ima više nego dovoljno.

Ovo je naš odabir.

Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi

Nakon što je u Ratovima zvijezda: Sila se budi kročila u širi svijet, Rey u novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera.

Najveći Showman

Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus” a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Jackmanu će se pridružiti i Zac Efron, Zendaya te Michelle Williams.

Agape

Agape je priča o svećeniku i ljubavnom trokutu s dvojicom krizmanika: jednim zaljubljenim u njega i drugim za kojim on žudi i gubi kontrolu. Kad ga crkva degradira, a krizmanici istuku, svećenik će krenuti u potragu za najmoćnijom Božjom ljubavi: agape.

Čudo

Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade!

August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher.  Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

Wonder Wheel

Priča o četiri karaktera čiji se životi isprepliću usred šušura i vreve zabavnog parka Coney Island tijekom 1950-ih – Ginny (Kate Winslet), melankolična, emocionalno nestabilna bivša glumica koja sada radi kao konobarica; Humpty (Jim Belushi) njen grubi muž, upravitelj ringišpila; Mickey (Justin Timberlake), zgodan mladi spasitelj koji sanja da postane dramski pisac; i Karolina (Juno Temple), Humptyjeva odsutna kćerka koja se skriva od gangstera u stanu svog oca…


Komentari