(VIDEO) Prljavi ples u Zagrebu godinama okuplja mlade, a evo i zašto

wikipedia

 

U legendarnom klubu Močvara već više od 10 godina održava se ‘Dirty dancing’…

Dirty Dancing je 80’s smash hit party koji se održava cijelo desetljeće. To je jedan od rijetkih partija koji se održava tako dugo i koji i dalje okuplja veću brojku ljudi željnih dobrog provoda.

Pušta se Madonna, Michael Jackson, Kim Wilde, Rick Astley, Cindy Lauper, Duran Duran, Samantha Fox, A-ha, Bonnie Tyler, Ace Of Base, Nik Kershaw, Snap!, Culture Beat, Dr. Alban, Haddaway, La Bouche, Taylor Dayne, Alphaville, Paula Abdul, Bananarama, Laura Branigan, Frankie Goes to Hollywood …

Uz legendarnog DJ Davida Hasselhoffa od ex-YU dance zvijezda 80-ih i 90-ih, na Dirty dancingu nastupili su Neki to vole vruće, Daniel “Đuli” Popović, Ella (“Iza ponoći”) i Marina Perazić.

Jedna od stvari kojima ovaj plesnjak može zahvaliti popularnost definitivno je glazba. Na bezvremenske hitove, uz koje su plesali naši starci, sada plešemo mi.

Osobno sam u Močvari provela svoje najbolje srednjoškolske, ali i studentske dane. Prvi dejtovi, prva pijanstva, a sve uz Dirty dancing. Od srednjoškolaca do ekipe srednjih godina – svi dolaze u Močvaru jednom mjesečno na playlistu koja zadovoljava i šminkere i punkere.

Dakle, ako ste željni vrućeg plesa, dobre, zabave, a uz to ste ljubitelji kultnog filma koji je inspirirao generacije – drugi petak je vaš!

6.10. u Klubu Močvara počinje sezona Prljavog plesa!


Komentari