(VIDEO) Ovih pet filmova voljet ćemo u studenom

Instagram: Kino Europa

Studeni nam donosi pregršt novih i uzbudljivih filmova.

Zima je pred vratima, a mi jedva čekamo da u toplim dvoranama pogledamo dugo iščekivane filmove na velikom platnu.

Ovih pet filmova, zasigurno će vas oduševiti!

LIGA PRAVDE (Justice League)

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera…

UBOJSTVO U ORIENT EXPRESSU (Murder on the Orient Express)

Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, dvije noći poslije Istanbula. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku.

BOŽIĆ KOD ZLOČESTIH MAMA (A Bad Moms Christmas)

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije.

Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji.

Ekipi se pridružuju i Susan Sarandon koja će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amyinu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).

THOR: RAGNAROK

U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

FUCK OFF I LOVE YOU

Jedan od filmova o kojima se najviše pričalo na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli svoju radnju fokusira na pisca koji se nakon prekida ozbiljne veze dosjeti napisati knjigu o muško-ženskim odnosima te u procesu zvoni na vrata bivših djevojaka (ili avantura) želeći čuti i njihovu stranu kako bi odgovorio na vječna pitanja o vezama, ne shvaćajući pritom u koliko se nemoguću misiju upušta. Uz to, paralelno pokušava nagovoriti i neke velike pop-zvijezde da im napiše biografiju za slučaj da prvo namjeravana knjiga propadne na putu do izdavača…


Komentari