Veliki koncert na fontanama povodom Dana grada Zagreba: Cesta će se zatvoriti na tri sata

FOTO: Zagreb.hr

Povodom obilježavanja Dana grada Zagreba, Dana branitelja GZ-a te 30. godišnjice objavljivanja pjesme “Ne dirajte mi ravnicu” 30. svibnja održat će se koncert na fontanama s početkom u 21 sat.

Posjetitelji će moći uživati u nastupima Miroslava Škore, Zagrebačke filharmonije, Zbora Ivana Gorana Kovačića te tisuću tamburaša koji dolaze iz cijele Hrvatske.

Foto: Facebook/ Dajana Antonija Bebek

“Prošle godine je Prljavo kazalište sviralo na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, a ove godine još podižemo ljestvicu uz koncert Miroslava Škore na fontanama”, rekao je gradonačelnik dodajući kako se unaprijed ispričava građanima što će na dan koncerta na tri sata biti zatvoren promet ulicama uz fontane.

Kao i svake godine, kruna proslave Dana Grada Zagreba bit će procesija sa svijećama i slikom Majke Božje od Kamenitih vrata, od Kaptola, preko Bakačeve, Trga bana Josipa Jelačića, zatim Mesničkom i Trgom sv. Marka do Kamenitih vrata, nakon čega slijedi kratki prigodni obilazak Memorijalnog centra raketiranja Zagreba 1991./1995., poručili su iz Grada.


Komentari