VELIKI IZUMI ZA MALE LJUDE: Tehnički muzej vodi djecu na pomorsku avanturu života

wikimedia

U nastavku ciklusa radionica ‘VELIKI IZUMI ZA MALE LJUDE’ voditeljica radionice Aleksandra Naumov ispričati će vam sve o povijesti i razvoju plovila.

U nastavku ciklusa radionica ‘VELIKI IZUMI ZA MALE LJUDE’ voditeljica radionice Aleksandra Naumov ispričati će vam sve o povijesti i razvoju plovila. Radionica ‘KAD NAŠ BROD PLOVI, PLOVI…’ će se održati u subotu 28. listopada 2017. u vremenu od 10 do 11.30 sati.

“Dovoljan je samo jedan pogled kroz prozor i odmah postaje jasno da je ljeto iza nas i da nas čekaju sivi i tmurni dani. Većina nas more i brodove vidjet će tek nagodinu i baš zato na posljednjoj radionici ovog ciklusa odlučili smo se ukrcati na muzejski brod i posljednji put u ovoj godini otisnuti se daleko na pučinu. Sa sobom ćemo povesti Aleksandru Naumov, koja će nam poput prave brodske kapetanice, ispričati sve o povijesti i razvoju plovila. Bit će tu i raznih kapetanskih priča, a oni koji se pokažu najboljim mornarima imat će priliku zaviriti u njenu kormilarnicu i načas preuzeti kormilo.

Vidimo se u subotu u 10! I ne zaboravite ponijeti mornarske majice i kape!”, napisali su na stranicama Tehničkog muzeja.

Program je namijenjen djeci u dobi od 6 do 10 godina. Broj sudionika je ograničen, a za radionicu je potrebno obavezno prijaviti se putem telefona 01/4881-643, 01/4844 050 ili e-maila [email protected]. Na radionicama je obavezna prisutnost odrasle osobe u pratnji djeteta.


Komentari