VELIKA NAGRADNA IGRA: Ostvarite san i upoznajte Ivana Zaka!

Foto: Facebook

Želja Vam je upoznati čovjeka koji munjevitom brzinom osvaja srca diljem regije?

Hit Records pruža vam jedinstvenu prigodu da osobno upoznate višestruko nagrađivanog pjevača i autora, neodoljivog Ivana Zaka.

Kako san pretvoriti u javu? Izuzetno jednostavno. Zaigrajte sa nama novu nagradnu Hit Recordsa i dm-a ‘Pošalji KOD i osvoji’.

Pravila su jednostavna, prigodom kupnje glazbenog izdanja u trgovinama dm-a, Ivan Zak ‘Sve si moje’, unutar albuma potražite poseban KOD broj.

FOTO: Šime Eškinja
FOTO: Šime Eškinja

Slanjem koda i svojih osobnih podataka na stranicu http://www.hitrecords.hr/index.php?subid=3577&option=com_acymailing&ctrl=url&urlid=1651&mailid=104020 sudjelujete u nagradnoj igri.

Uživajte uz velike hitove  ‘Za ljubav rođeni’, ‘Meni se s tobom’ ili ‘Bolja od najbolje’, igrajte se sa nama i dm-om, a ukoliko budete baš vi najsretniji, čeka vas druženje sa Ivanom Zakom i brojne druge nagrade.

Glazbeno izdanje Ivan Zak ‘Sve si moje’ potražite u svim prodavaonicama dm-a, a nagradna igra ‘Pošalji KOD i osvoji’ traje do 15.04.2017..

Kupi cd i pripremi se za veliki koncertni megaspektakl koji vam Ivan Zak uoči Valentinova 11.02. priprema u Areni Zagreb, aulaznice za koji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

>>>PUBLICI ŽELI PRUŽITI NAJBOLJE: Ivan Zak sprema spektaktularan koncert u Areni


Komentari