VEČERAS U BOOKSI: Ne propustite gostovanja stripaša čija djela svi znate!

Zanimljiva večer očekuje nas sve u Booksi. 

Večeras u 19 sati u Književnom budoaru kluba Booksa, na tribini Strip-tease Matka Vladanovića gostovat će Ninoslav Kunc, stripaš i ilustrator čiju je dugo očekivanu zbirku stripova objavio Strip forum.

Ninoslav Kunc prisutan je na stripovskoj sceni još od Poleta. Koncem prošle godine svjetlo dana ugledala je pozamašna zbirka njegovih stripova nazvana Najzabavnije Kuncutarije (Strip Forum, 2015.). Zbirka donosi izbor autorovih radova objavljivanih tijekom godina u nizu raznolikih izdanja (Polet, Modra lasta, Studentski list, Student, Vidici, Mladina, Matka, Patak…). Zbirka je, kako ističe izdavač, izbor autorovih djela u periodu od preko trideset godina a sadrži mnoge njegove poznate i nagrađivane radove, kao i neke posve nove, još neobjavljene.

Koliki je utjecaj Novog Kvadrata na suvremeni hrvatski strip, trebaju li nova vremena novu Sjenu te kako angažirani strip kotira u vremenu političke korektnosti i agresivnih, razarajućih odgovora na kritiku i satiru samo su neka od pitanja na koja će se potražititi odgovor na ovoj tribini.


Komentari