VEČER ZA DUŠU: Tri klape i tri jaka vokala nastupaju u Lisinskom

Facebook

Lagana pisma u srcu Zagreba.

Izvođači:
Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac), klapa Šufit, klapa Iskon, Tri tenora ( Marko Škugor, Eduard Šegota, i Marko Pecotić)

Večer za dušu pripredit će nam 4. travnja u Lisinskom tri ponajbolje hrvatske klape i ‘Tri tenora’ garantirano najimpresivnijih glasova na ovim prostorima!

Klape Cambi (K. Kambelovac), Iskon i Šufit nastupit će na drugom po redu koncertu ‘Klape u Lisinskom’ gdje će pozornicu podijeliti sa ‘Tri tenora’ – Markom Škugorom, Eduardom Šegotom i Markom Pecotićem. Klapa Cambi ponosna je vlasnica čak 10 Porina i velikih hitova poput ‘Neprolazna’, ‘Od zipke do križa’, ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’ i mnogih drugih kojima će publiku sasvim sigurno oduševiti u izvedbi uživo.Klapa Iskon potpisuje se na neke od najljepših ljubavnih pjesama među kojima su i ‘Vrime za kraj’, ‘Još ne mogu pristat volit’, ‘Ostavit ću svitlo’, ‘Srce zna’ i ‘Maštil suza’ s kojima su prošlog ljeta trijumfirali na Dalmatinskoj šansoni i Večerima dalmatinske pisme. Prvi put na pozornicu će se ujedinjeni pod imenom ‘Tri tenora’ popeti i Marko Škugor, Eduard Šegota i Marko Pecotić.

Ova tri impresivna vokala već su nas pojedinačno očarala, a zajedno donose jednu potpuno novi glazbeni doživljaj. Ulaznice potražite OVDJE.

Organizator: Večernji list d.o.o.


Komentari