Važne vijesti za IN Music: Evo tko se još pridružio listi izvođača

FOTO: Facebook

Irska post-punk grupa Fontaines D.C. vraća se pred hrvatsku publiku nastupom na 15. izdanju INmusic festivala, koji će se održati od 21. do 23. lipnja sljedeće godine.

Hrvatska je publika irsku post-punk petorku imala prilike upoznati na 14. INmusicu gdje su se predstavili debitantskim izdanjem ‘Dogrel’ na festivalskom Hidden stageu.

“Godinu dana kasnije, Fontaines D.C. prepoznati su kao jedan od najzanimljivijih mladih glazbenih sastava čiji drugi studijski album ‘A Hero’s Death’ objavljen krajem srpnja 2020. godine, osim hvalospjeva kritike i publike, u prvom tjednu prodaje uspješno s vrha UK ljestvice izgurao čak i planetarno popularnu Taylor Swift”, priopćili su organizatori.

Isitču da novi album uz rastuću slavu i opravdane simpatije publike donosi zreliji, kompleksniji i samopouzdaniji glazbeni izričaj te dodaju da se nesumnjivo radu o jednom od najboljih ovogodišnjih studijskih izdanja rock žanra. 

Fontaines D.C. se pridružuju već potvrđenim nastupima The Killersa, Becka, Deftonesa, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, The Lumineers, Belle and Sebastian, White Lies i Gogol Bordello u sklopu odgođenog jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala koie će se održati na dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu.


Komentari

loading...